Missatge del nostre President

​                                                

Benvolguts xiquets/es, pares, mares, seguidors i visitants del nostre web:

L'Escola de Futbol Delta de l’Ebre va ser fundada l’any 1997, amb l’esperit de formar una entitat dedicada a la formació humana i esportiva mitjançant el futbol.

La trajectòria de l’Escola ha estat progressiva, des del principi s’ha cregut que la filosofia de l’Escola s'havia de fonamentar en la formació, i aquesta impartida per persones qualificades, titulades i amb un alt sentit pedagògic.

En l’actualitat som en condicions d’afirmar des de la humilitat que els objectius inicials s’han complert: tenim un staff tècnic qualificat, amb molta il·lusió,  afany de superació i amb valors i actituds que transmeten als nostres joves jugadors i jugadores.

Actualment tenim a la nostra Escola 220 jugadors i en els darrers anys hem triplicat la quantitat de nois i noies. Aquest augment és conseqüència del nivell assolit i també del gran nombre de nens i nenes d’altres poblacions veïnes que s’han volgut incorporar a la nostra Escola.

Des d’aquí encoratjo els nostres tècnics, jugadors i jugadores, familiars i directiva, a donar suport al nostre projecte.
Moltes gràcies !!

President

Juan Carlos Castaño de la Asunción

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz