- J.4: Gandesa-PREB.TARONJA 9-1 (25/01/2014)
ALINEACIÓ

Mateu (30), Carles (25), Sergi F. © (35), Fumadó (20), Ibai (30), Josep (30) i Arnau (35).

SUPLENTS: Pau (25), Corbacho (20), Franchesco (30) i Dídac (15).

GOLS

Parcial Quarts: 4-0 / 0-0 / 2-0 / 2-1

9-1 Arnau (4Q). Rep un servei de porta de Biel, supera l’últim defensa i defineix bé en l’u contra u.

Un Gandesa molt superior

ELS MILLORS

Arnau
Biel
Corbacho
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

De nou, el Pre-taronja cau derrotat amb una golejada davant un Gandesa amb nois de segon any molt superior als menuts de l’Escola, en el partit corresponent a la 4a jornada de lliga, suspès en el seu dia.

 

A més l’equip taronja va sortir molt adormit al partit i amb molta falta de concentració i ja al primer quart encaixaven 4 gols. Tot va canviar, al segon quan, després de la xerrada de l’entrenador, els nois van jugar molt millor i disposant d’una gran jugada de Arnau que acabava al pal.

 

Ja a la segona part el Gandesa tornava a portar el pes del partit, i als nostres se’ls feia molt difícil passar del mig camp tot i que van fer un gran treball defensiu i Biel va respondre amb molt bones aturades, sense poder evitar, però, rebre 2 gols més.

 

I a l’últim parcial el Gandesa es va abocar a l’atac i Biel va generar tres bones contres amb els seus serveis llargs de porteria. En l’última d’aquestes contres, Arnau va fer una gran jugada i amb una perfecta definició a l’encara el porter local, anotava el gol de l’honor per als de l’Escola.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz