FUTBOL PER UNA BONA CAUSA
Notícies Escola

L'Escola, amb la Marató de TV3

Aquest passat diumenge 14, i com sempre en aquestes dates, TV3 va celebrar la seva Marató solidària, destinada a la investigació de les malalties cardiovasculars. Al pont "Lo Passador" de Deltebre, es van organitzar una sèrie d'actes per ajudar en aquesta causa que tantes emocions aplega en un sol dia.

 

L'Escola va participar en un dels actes, oferint una exhibició tècnica de futbol per al nombrós públic assitent. No van poder anar a l'acte tots els nostres equips, ja que alguns tenien compromisos de Lliga. La resta, però, van voler unir-se a la causa i formar una bona representació de l'Escola per a un dia tant simbòlic.

 

José Emilio Bertomeu, alcalde de Deltebre, i Mònica Bertomeu, Directora del Centre l'Onada, van inaugurar el dia amb els seus discursos. Després, diverses actuacions musicals i de dança van amenitzar el matí. Durant el dia, es van vendre clavells i roses al preu d'un euro, per destinar aquests diners a la Marató. 

 

A la cloenda de l'acte, es van llançar totes les flors al Riu Ebre per simbolitzar la diada i per deixar una imatge plena d'emocions. Aquests petits detalls són els que marquen la diferència. Des de l'Escola sempre volem formar als nostres jugadors amb una sèrie de valors futbolístics, però també humans. I aquests gestos serveixen per mostrar als més joves la importància de la solidaritat.

 

FOTOS: Joan Maria Martínez

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz