J.1 Playoff: Amposta-JUVENIL 0-0 (29/03/2014)
Sensació d'haver perdut 2 punts
ALINEACIÓ

Sergi Navarro, Agustí, Rai, Sergi Gilabert, Sabater, Collazo, Carles Bertomeu, Guille Casanova, Rullo, Guillem Pons i Aleix Franch.

SUPLENTS: Pardo, Juan, Joan Marc, Eric Pujol, Ferran i Genis.

RESUM
Aleix Franch
Sergi Gilabert
Sergi Navarro
1 punt
2 punts
3 punts

El sorteig del calendari va ser capriciós i en l’estrena del playoff d’ascens a Preferent Juvenil es va produir el xoc Amposta-La Cava, un gran partit de futbol, tot i acabar sense gols, entre els dos equips que, possiblement, acabin pujant a preferent. Tot i que el partit s’hagués pogut escapar en l’última ocasió, si algú va merèixer guanyar el xoc va ser el juvenil de La Cava.

 

El matx es presentava ple d’emoció i tensió per part dels dos equips. A la primera part el vent que bufava al Municipal ampostí anava a favor dels locals, però va ser la Cava qui primer va donar l’ensurt. Guillem Pons, a passada d’Aleix Franch, es presentava sol davant el porter però aquest li va llegir les intencions i aturava el que hagués pogut ser sense dubte el 0-1. Tret d’aquesta ocasió no va haver-hi cap més de clara, durant la primera part.

 

A la represa la Cava va imposar el seu joc de domini, malgrat d’actuar com a visitant, i va dominar quasi tota la segona part, amb un ritme alt de pilota i amb molta més intensitat. Qui més prop ho va tenir va ser Guille Casanova, amb un xut de fora l’ àrea que marxava molt prop de la porteria. Cal destacar la gran tasca ofensiva d’Aleix Franch, que va lluitar per cada pilota, guanyant moltes pilotes aèries que va haver.

 

Al temps afegit la defensa cavera es va despistar després de tornar una pilota al rival, en un bot neutral, i això va donar lloc a l’única ocasió de perill de l’Amposta, en un clar u contra u del davanter local amb Sergi Navarro que va evitar providencialment el gol del triomf ampostí.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz