J.15: JUVENIL-Amposta 0-1 (25/01/2014)
ALINEACIÓ
GOLS

0-1 Manel Martí (12’). Al refús d’una falta que va picar al pal.

Pardo, Sabater, Agustí, Rai, Sergi Gilabert, Queral, Guille Casanova, Guillem Pons, Rullo, Arnau i Juan.

SUPLENTS: Genís, Navarro, Ferran, Joan Marc i Aleix Franch.

Agus
Sergi Gilabert
Guille Casanova
1 punt
2 punts
3 punts
Partit pobre, resultat injust
RESUM

El duel juvenil entre els dos primers de la classificació del grup, entre La Cava i Amposta, era el partit de la jornada, però l’espectacle quedar en un segon pla per culpa de les condicions climatològiques, ja feia massa vent. Els ampostins van guanyar a domicili, amb un únic gol als primers minuts, tot i que si algú va merèixer algun premi va ser l’equip cavero.

 

El partit va ser una idèntica versió que el d’anada, amb l’Amposta ben tancat i la Cava intentant atacar però sense gaire efectivitat. Al municipal de la capital del Montsià el matx va acabar en empat a zero, en aquest matx de tornada hauria tornat a passar de no ser pel gol blanc-i-negre al minut 12, quan xutaven una falta al pal i el refús li queia a Manel Martí que anotaria el gol que seria el del triomf.

 

Van haver poques ocasions per als dos equips i tot i que la Cava a la segona part va intentar aconseguir l’empat li va faltar encert i fortuna per sumar algun punt. Cal esperar que a la promoció es tornin a trobar els dos equips i la sort estigui del costat cavero per tal de marcar. I si llavors podem avançar -nos al marcador, llavors sí es vera un bon partit !!

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz