- J10: JUVENIL-Camarles 4-0 (30/11/2013)
ALINEACIÓ
GOLS

1-0 Rullo (3’). Aprofitant un refús del porter, xut d’Arnau.

2-0 Juan (14’). Molt bon remat a passada de Rullo.

3-0 Juan (60’). Jugada personal que finalitza amb un xut fort pel pal del porter.

4-0 Juan (86’). Finalitza a plaer després d’una gran jugada personal de Ferran.

Sergi Navarro, Mulet, Rai, Sabater, Collazo, Carles Bertomeu, Guille Casanova, Carles Navarro, Rullo, Juan i Arnau.

SUPLENTS: Agustí, Genís, Joan Marc, Jordi Bertomeu, Eric Pujol, Jordi Albert i Ferran Gisbert.

ELS MILLORS

Guille Casanova
Juan
Carles Bertomeu
1 punt
2 punts
3 punts
La cirereta de la presentació
RESUM

Gran tarda al Municipal de Deltebre amb un nou triomf del Juvenil, davant el Camarles. El 4-0, fruit del bon joc dels caveros, va servir per adornar encara més una excel·lent vesprada ja que abans s’havia fet la presentació de tots els equips de l’Escola Delta.

 

Així es trobaven des dels més petits fins als més grans, un cop acabat l’acte, a una grada plena i entusiasmada. El partit va començar molt bé de cara als interessos locals, ja que Rullo feia l’ 1-0 al minut 3 després d’ aprofitar el refús del porter a un gran xut d’ Arnau.

 

La Cava no parava d’atacar en el que possiblement fos el millor partit de la temporada. La pilota no durava res als peus del Camarles com veia que la cava els superava en totes les línies. Tanta era la superioritat que al minut 14 Juan feia el 2-0 amb una gran rematada de “killer” a passada de Jordi Rullo. Així s’arribava a la mitja part.

 

A la represa de la segona més del mateix, amb la infortuna lesió de gravetat d’ un jugador del Camarles, que es va treure de lloc el colze, o això deien els entesos que hi havia pel camp, la Cava va seguir atacant i atacant sense donar ni mitja oportunitat de reacció a l’ equip visitant. Al minut 60 novament Juan posava el tranquil·litzador 3-0 al marcador, podent així aprofitar per donar minuts als menys habituals durant la última mitja hora. A falta de 5 minuts, una altra vegada Juan, feia el 4-0 definitiu.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz