Partit per a fer-se grans
ALINEACIÓ

 

Biel (1q,2q,3q,4q), Adrià Albert (1q,3q), Sergi Franch (1q,3q,4q), Davy (1q,2q,4q), Aaron (1q,3q), Lukas (1q,3q) i Andreu (1q,3q).

 

SUPLENTS: Iraitz (2q,4q), Pau (2q,4q), Max (2q,4q), Sergi M. (2q,3q) i Mateu (2q,4q).

 

 

0-1  (1r Q). Xut des de fora de l’àrea.

1-1  LUKAS (1r Q). Remata una passada de la mort.

1-2  (2n Q). Amb un xut creuat.

1-3  (2n Q). Amb un xut per dalt.

1-4  (2n Q). Un xut desviat pel porter.

2-4  ANDREU (3r Q). U contra un amb el porter.

2-5  (4t Q). Un xut des de fora de l'àrea.

2-6  (4t Q). Un xut des de fora de l'àrea.

GOLS
Davy
Aaron
Andreu
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Partit que en un principi es preveia de clar color visitant, però com sempre es diu, els partits s’han de jugar.

 

El primer quart va ser bastant igualat, tot i que va haver més presència de pilota a l’àrea local que a la visitant. Es va avançar l’equip vistant amb un xut per dalt del porter que res va poder fer. Després, l'Escola va començar a tenir més la pilota i, després d'una gran jugada d’Aaron per la banda desfent-se de tres defensors i del porter, va fer la passada enrere per a que Lukas marqués a porteria buida. El primer parcial acabava amb empat a un.

 

Al segon quart, l’equip visitant va ser molt superior, i aconseguiria tres gols per ampliar el marcador a 1-4. L’equip local quasi no es va apropar a l’àrea visitant.

 

El tercer quart va ser el millor per part de l’Escola en tot el partit. No va deixar que s’apropés l’equip visitant a la seva àrea i a més a més, acurçaria distàncies amb un gol d’Andreu, recuperant la pilota a l’àrea visitant i definint perfectament un 1x1 contra el porter. L’Escola va continuar pressionant, però sense el premi del gol. El tercer parcial acabava amb 2-4.

 

A l'últim quart, l’Escola continuaria igual que al tercer, però dos jugades desafortunades treient la pilota des del darrere, les va aprofitar l’equip visitant per marcar dos gols més i deixar el resultat definitiu de 2-6.

 

Partits com aquests et fan sentir orgullós de l’equip que tot i saber de la superioritat rival, va treballar i sacrificar-se molt bé.

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz