Tardem a reaccionar quan podem competir contra qualsevol
ALINEACIÓ

 

Alba (90'), Lara (75'), Ada (85'), Sandra (90'), Júlia (90'), Lídia (90'), Font (90'), Escribano (90'), Peque (60'), Xula (70') i Cinta (60').

 

SUPLENTS: Karen (50') i Maria (60'). 

GOLS
Alba
Xula
Júlia
1 punt
2 punts
3 punts

1-0  (5').

2-0  (10').

3-0  (15').

4-0  (34').

5-0  (40').

6-0  (43').

7-0  (84').

 

 

 

RESUM

 

Dues parts molt diferenciades. A la primera part, al conjunt cavero li va faltar agressivitat defensiva. Estàvem ben col·locades al camp i fèiem les vasculacions bé, però feia falta l'agressivitat defensiva. Només vam fer dos faltes durant el primer temps i ho vam pagar car. El Molins de Rei tenia entre les seves jugadores a algunes ex Barça i Espanyol, i aquest factor el van aprofitar per sentenciar ràpid el partit a la primera meitat.

 

A la segona part, les noies del Delta van sortir amb una altra mentalitat i van millorar molt la imatge donada al primer temps. Va ser una de les millors segones parts de la temporada, tant des del punt de vista defensiu com ofensiu, jugant la pilota des del darrere sempre, i fent un joc molt fluïd de passades. No obstant, no vam poder aconseguir el premi del gol. Un pal i dues grans intervencions de la portera evitarien el gol visitant.

 

Després d'aquesta segona meitat, les noies caveres van sortir més animades, i van veure que poden competir i posar difícils les coses a qualsevol equip.

 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz