Es va creure !!

VA FALTAR POC. L'Aleví C es va avançar dues vegades al marcador, però també va estar un cop per sota, i va disposar de clares ocasions. FOTO: J.Bayo

ALINEACIÓ

Salva (1q,2q,3q,4q), Luca (1q,2q,3q,4q), Fran (1q,2q,3q,4q), Nil (1q,2q,3q,4q), Ian (1q,2q,3q,4q), Eric (1q,3q,4q) i Jaume (1q,2q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Josep (2q,3q,4q).

 

1-0  NIL (1r Q). Fa una bona paret amb Ian i, en conducció, entra dins l'àrea i defineix al segon pal.

1-1  (1r Q).

1-2  (2n Q).

2-2  FRAN (3r Q). Còrner que acaba amb un refús dins de làrea que Fran agafa i xuta amb potència.

3-2  NIL (4t Q). Jugada col·lectiva que acaba amb una centrada des de la dreta que remata Nil amb la dreta amb molta precisió.

3-3  (4t Q).

 

GOLS
Luca
Ian
Eric
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Partit que vam deixar escapar els tres punts, però que va oferir la millor cara de l'equip durant la segona part. Tot va començar amb dos conjunts ordenats que no concedien moltes ocasions. Als deu minuts, i quan l'equip ja tenia més possessió, Nil va obrir el marcador.

 

La llàstima, és que ens va passar el de sempre quan agafem avantatge al marcador. Pocs minuts després, els visitants empaten en un contraatc, després de perdre nosaltres una pilota en un còrner a favor. Al segon quart, més del mateix. Als dos minuts, un nou contraatac del Dertusa després d'una pèrdua infantil, ens va costar l'1-2. Aquest gol va fer mal però l'equip va disposar d'alguna ocasió per empatar el partit abans del descans.

 

A la segona part es va veure la millor versió de l'equip. El tercer quart va acabar sense gols, però segons el meu punt de vista ha estat el millor quart del que portem de temporada. Jugant a futbol, circulant la pilota, tenint arribades, generant moltes ocasions, fent canvis de sentit i movent al rival molt bé.

 

A l'inici de l'últim quart, l'equip sabia que havia d'arribar el gol i va creure. Va creure molt, perquè després dels tres pals al tercer quart i de les ocasions perdudes, l'equip va insistir. Fran va empatar després d'un còrner, i minuts després, Nil finalitzava una gran jugada col·lectiva, que feia justícia al bon futbol vist per l'Escola.

 

Però, el de sempre. Un minut després, els visitants empaten. Aquest cop per un error en no refusar bé una pilota per part dels dos centrals. I després d'haver treballat tant i haver aconseguit la remuntada, un minut més tard passa això. L'equip va tirar encara més d'orgull, va tornar a combinar i va tenir en diverses ocasions (sobretot en les botes d'Ian), el 4-3. La pilota, però, no va voler entrar.

 

El caràcter tret en aquest partit és el que s'ha de tenir per poder practicar un esport col·lectiu com el futbol. Les errades s'han de corregir perquè ja són repetitives, però ens quedem amb aquesta actitud que feia setmanes que no vèiem.

 

 

E

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz