Partit orgullós
ALINEACIÓ

 

Biel (1q,2q,3q,4q), Adrià (1q,2q,3q,4q), Sergi (1q,3q,4q), Davy (1q,2q,3q), Iraitz (1q,3q,4q), Max (1q,2q) i Aaron (1q,2q,3q,4q).

 

Suplents: Lukas (2q,3q,4q) i Andreu (2q,4q).

GOLS
Davy
Adrià
Andreu
1 punt
2 punts
3 punts

1-0  (2n Q).

1-1  ANDREU (2n Q). De jugada individual.

1-2  P.P. (2n Q). En pròpia porta.

2-2  (3r Q).

3-2  (3r Q).

4-2  (4t Q).

5-2  (4t Q).

 

 

 

 

 

RESUM Per Josep Aliau, ed. I.F.

 

Es presentava un partit difícil de jugar, ja que a la fase regular el resultat va ser de 13-0 i els nens ho sabien. Les consignes del partit que se’ls va donar van ser clares; sortim a fer el que sabem i a divertir-nos; i així ho van fer.

 

El primer quart va ser de domini local, però la nostra defensa es va imposar en totes les jugades. Al segon quart, vam sortir més agressius provocant algun desconcert a la defensa tortosina per crear perill, però sense encert. Quan millor jugàvem va venir l’1-0 amb un desajust defensiu. L’Escola va seguir lluitant fins que Andreu va recollir una pilota al mig camp, va fer una jugada individual, i va aprofitar un malentés entre defensa i porter per posar la punteta del peu i fer l’1-1.

 

A la jugada següent, un contraatac de l’Escola el va finalitzar Lukas amb un xut que el porter va rebutjar, amb la mala sort que va tocar al defensa i va entrar a la porteria. Mitja part i l’Escola guanyava 1-2 i amb bon sabor de boca. Els dos quarts restants, el Tortosa es va imposar pel físic i va anar apretant, però l’Escola posava tot el que podia posar i més, i es va defensar correctament.

 

Tot i això, dues errades a l’hora de rebutjar la pilota van provocar la remuntada de l’equip local amb 3-2 i, a l’últim quart, va fer dos gols més al contraatac, ja que l’Escola va creure poder treure algo positiu, però no va poder ser.

 

Orgullós dels nens pel sacrifici i la lluita, creient en tot moment poder guanyar. A seguir treballant i la setmana que vé, més i millor!

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz