Partidàs sense premi
ALINEACIÓ

 

Nestor (70'), Marc B. (35'), Joshua (70'), Joan (45'), R. Franch (70'), Jordi Aliau (70), Pau (57'), Albert C. (35’), Aleix (70'), Arnau (35') i Eric (70').

 

SUPLENTS: Salva (45'), Jordi R. (28'), Carlos (35'), Carles (35') i Didac Tena (45’).

J .Rollan ( 55’)

Aleix Castells
Jordi Aliau
Salva
1 punt
2 punts
3 punts

 

0-1  (1').

1-1  JORDI ALIAU (6'). Després d’una falta magistral que entra per tot l'escaire.

1-2  (16').

2-2  SALVA (48'). Després de plantar-se sol de cara a porteria.

2-3  (57').

3-3  DIDAC TENA (62'). Remata amb el cap una pilota a la línia de gol.

GOLS
RESUM

 

L’Infantil B va saltar al terreny de joc motivat i amb ganes de victòria. Però, tot just al primer minut, després d’un desajust defensiu, ens van fer el 0-1. No es van baixar els braços, i Jordi Aliau va executar una falta magistral que entrava per tot l'escaire. Però, un altre cop el mateix desajust defensiu, ens va col·locar novament per sota al marcador.

 

A la represa, vam continuar amb la mateixa intensitat, i Salva, després de plantar-se sol davant del porter, va creuar el seu xut pel costat dret del porter. Amb un còrner amb una errada de marcatge, l’Ascó es posava per davant per tercera vegada, però l’orgull i les ganes de victòria van fer possible aconseguir l’empat. Didac Tena va rematar amb el cap a la línia de gol.

 

Cal destacar que l’Infantil B va jugar un gran partit, controlant la possessió i creant ocasions. Ens vam topar 3 cops amb el travesser i vam fallar algun un contra un davant del porter. Com a entrenador, estic molt satisfet i orgullós del gran treball en equip. 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz