Voler i no voler la victòria
ALINEACIÓ

 

Alba (90'), Lara (38'), Ada (60'), Cris (90'), Sandra (90'), Júlia (90'), Lídia (90'), Font (70'), Ivette (90'), Carla (90') i Escribano (60').

 

SUPLENTS: Xula (7'), Karen (20'), Maria (55') i Peque (45').

GOLS
Cris
Alba
Ivette
1 punt
2 punts
3 punts

0-1  (36').

0-2  (52').

1-2  LÍDIA (79'). Per velocitat, se'n va de les defenses i defineix davant de la portera pel seu pal.

1-3  (89').

 

 

 

RESUM

 

Partit molt disputat i igualat el que es va viure al municipal de la Cava, on les locals van fer uns 15 primers minuts de total domini del joc, gaudint de diverses ocasions per avançar-se al marcador. Poc a poc, les visitants van anar guanyant terreny i van avisar amb una gran bolea al travesser.

 

Passada la mitja hora de joc, les locals no sabien treure una pilota de dins de l'àrea, i les de Sant Vicenç ho van aprofitar per fer el 0-1 abans que acabés la primera meitat. Entre Lídia i Xula van estar a punt de fer l'empat, però no van aprofitar una greu errada de la portera, i aquesta va aturar el xut.

 

A la segona meitat, les joves locals van sortir en busca de l'empat, però en una greu sortida de pilota amb l'equip trencat, les jugadores visitants van fer el 0-2. Les noies caveres no es van rendir i van aconseguir retallar la distància al marcador gràcies a una jugada de Lídia, la qual va marxar en velocitat i va donar opcions d'empatar el partit. No obstant, amb tot l'equip a dalt buscant l'empat, al temps de descompte, el Sant Vicenç va fer l'1-3 definitiu.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz