El premi al treball de l'Escola

UNA FESTA. El Cadet A va donar la cara en tot moment davant del Barça, amb un estadi ple que va animar a l'equip durant tot el partit. FOTO: Ignasi Fraiz

ALINEACIÓ

 

Àlex (80'), Mora (70'), Canya (70'), Arderiu (70'), Llambrich (40'), Eric (80'), Aleix (70'), Aaron (80'), Pardo (70'), Iker (60') i Gonell (40').

 

SUPLENTS: Berti (30'), Canos (40'), Dídac (40'), Joan Maria (40') i Reverté (30').

 

0-1  Pau Martínez (27').

0-2  Lucas de Vega (49').

0-3  Mamadou (66').

1-3  CANOS (78'). Rep un canvi de sentit d'Iker, controla a la frontal de l'àrea i fa un vaselina sobre la sortida del porter.

GOLS
Eric
Iker
Canos
1 punt
2 punts
3 punts

EL JUGADOR 12. La gent va respondre en un dia tant especial i va omplir les grades del Camp Nou, recolzant i animant al Cadet A.  FOTOS: Ignasi Fraiz

RESUM

 

Un dia que mai oblidarà l'Escola. Així es pot resumir el que va significar la visita del FC Barcelona a La Cava. L'equip va recollir el premi de l'ascens a Preferent rebent a un dels grans de la categoria, i va competir en tot moment posant a l'Escola a l'altura que mereixia.

 

El Barça, com ja s'esperava, va dominar la possessió de la pilota, sempre intentant jugar des del darrere i elaborant un futbol combinatiu. L'Escola va posar difícil aquesta circulació de pilota constant, lluitant i pressionant ben a dalt la sortida dels blaugrana. El conjunt de Fran Artiga no es va sentir còmode fins quasi la mitja hora de partit, quan Pau Martínez va obrir el marcador.

 

Molt abans, però, al minut 3 de partit, Pardo va tenir a les seves botes canviar el guió. Un cara a cara amb el porter blaugrana, que aquest últim va saber solventar molt bé, amb una definició molt centrada del davanter de Sant Jaume. Abans del descans, i després del gol culé, Aaron va disposar d'una de les millors ocasions del partit, enviant una vaselina per dalt del travesser després de la sortida del porter Ruben Sanchez.

 

A la segona part el cansament va afectar molt a l'equip cavero. El Barça va fer moltes rotacions i va donar aire a l'equip. També ho va fer La Cava, tot i que el número d'efectius disponibles no era el mateix. Al minut 49, Lucas de Vega va obrir distància al macador amb el 0-2. I passada l'hora de partit, al minut 66, Mamadou, que va entrar al segon temps, va rematar una centrada per sentenciar el partit.

 

El gran mèrit de La Cava va ser que, tot i el resultat en contra, afegit al cansament, va seguir lluitant fins que va aconseguir el premi del gol. Iker va rebre una pilota a la banda dreta, a l'alçada del centre del camp. El 14 cavero va realitzar un canvi de sentit magnífic cap a l'esquerra on va veure l'entrada de Marc Canos en profunditat. El petit davanter va controlar la pilota, i va fer una vaselina magistral davant la sortida del porter. El gol es va celebrar com si fos el que decidia el partit, i no com el de l'honor. L'equip havia lluitat molt per aconseguir un premi d'aquesta dimensió.

 

El partit va finalitzar amb la satisfacció de les grades i amb molt fair play per part dels dos equips, que van oferir un partit molt net, tot i l'alta intensitat viscuda. Ara, toca pensar que no ha de ser l'últim partit d'aquest nivell per als cadets de l'Escola, ja que les generacions que venen pel darrere estan picant la porta i també volen jugar partits d'aquest nivell. 

FOTO DE FAMÍLIA. Els dos equips van voler juntar-se al final per deixar la imatge per al record, mostrant molt fair play després del partit. FOTO: Ignasi Fraiz

Francesc Artiga, entrenador del Cadet B del FC Barcelona.

Mario Arques, entrenador del Cadet A

de l'Escola Futbol Delta.

Unknown Track - Unknown Artist
00:00 / 00:00
Unknown Track - Unknown Artist
00:00 / 00:00

EL POST-PARTIT: "La veu del Míster" 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz