Victòria treballada amb actitud

ACTITUD. L'Escola va fer un bon partit contra l'Ametlla i es va emportar la victòria, veient un bon joc col·lectiu sobretot al tercer quart. FOTO: Jordi Bayo

ALINEACIÓ

 

Aaron (1q,2q,3q,4q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Coco (1q,2q,4q), Eric (1q,3q,4q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Ian León (1q,2q,4q) i Jaume (1q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Oriol Garriga (2q,3q,4q) i Luca (2q,3q,4q).

Eric
Jaume
Luca
1 punt
2 punts
3 punts

 

1-0  MANOLO (2n Q). Recuperació al mig del camp que acaba en una transició ràpida que Manolo acaba amb l'esquerra.

2-0  ORIOL (3r Q). Gran jugada col·lectiva, que Inicia Eric des de l'esquerra, fent l'assistència al mig per a la finalització.

3-0  MANOLO (3r Q). Jugada semblant, que passa pels peus d'Eric a l'esquerra en profunditat i acaba Manolo rematant.

3-1  (4t Q). De penal. 

GOLS

SUMA DE MORAL. L'Escola va refer-se de la golejada de la setmana passada, fent un bon partit. L'equip anirà al Perelló diumenge vinent. FOTO: Jordi Bayo

RESUM

 

El partit es presentava complicat. En primer lloc, per les nostres baixes i per com arribàvem, però també perquè ens enfrontàvem a un rival fort de la zona alta de la classificació. Els nostres jugadors van complir i es van esforçar per treure un bon resultat.

 

El primer quart va començar amb poca intensitat per part nostra, veient com el rival havia sortit amb una o dues marxes més. Tot i això, els visitants no van avançar-se al marcador després de disposar de dues arribades clares. Aaron i la defensa les van solventar a la perfecció. El primer quart va acabar 0-0, però l'equip ja havia despertat als últims minuts.

 

Al segon quart, van arribar les primeres recuperacions ràpides de pilota, i en una d'aquestes, Manolo marcaria el primer gol del partit. La seva conducció, protegint la pilota del rival, va acabar en un xut creuat amb l'esquerra. L'equip va seguir atacant i defensant molt bé. 

 

La segona meitat va tenir millor futbol. L'Escola va combinar bones jugades, va moure la pilota molt bé i va marcar 2 gols en 3 minuts (36' i 38'). Els dos van passar per les botes d'Eric a l'esquerra, fent sobretot una gran jugada individual al segon gol, obra d'Oriol.

 

L'últim quart va començar amb un penal en contra, després d'una sortida del petit porter on s'acaba emportant al davanter. L'Ametlla va materialitzar el penal, però l'Escola va saber jugar els últims minuts, gestionant el físic i el resultat favorable de 3-1.

 

La setmana que ve ens desplaçem al Perelló. Seguirem treballant i intentarem seguir amb les bones sensacions! 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz