La mala sort i el poc encert ens surt molt car!
ALINEACIÓ

Pau (30'), Albert (60'), Jeroni (50'), Àlex (45'), Marc Oliver (45'), Naiara (20'), Oriol (40'), Ian (30'), Victor (40') i Maxi (30).

GOLS
Pau
Àlex
Oriol
1 punt
2 punts
3 punts

0-1  ÀLEX BACAS (23’). Després d'una sacada de banda, deixa córrer la pilota, i amb xut de volea per baix bat al porter.

1-1  (38’).

2-1  (46’).

3-1  (48’).

4-1  (54’).

RESUM

 

El partit va ser fins a l’últim quart favorable a l’Escola, on va dominar en tot moment la possessió, amb un Alcanar que tenia dificultats per treure la pilota. Al primer quart, es va disposar de 3 ocasions bastant clares, una d’elles va anar al pal. Al segon, es va poder obrir el marcador després d'una sacada de banda, on Bacas va saber treure un bon xut de volea i fer el 0-1.

 

Fins al moment, l’Escola no havia rebut ni un xut a porteria per part del rival, i el partit es veia encarrilat. I més quan, seguidament, Maxi i Oliver van fer dos pals consecutius. Semblava que el marcador s’ampliaria en qualsevol moment.

Al tercer quart, tot seguia igual, fins que una falta fora de l’àrea va acabar amb l’empat a un, i l’Alcanar xutant per primera vegada a porteria.

 

L’Escola va seguir dominant el joc i les ocasions, però el gol no va arribar. I finalment, en l’últim quart, on tot pareixia que seguiria igual, la defensa de l’Escola va tenir dos errades defensives seguides. Els jugadors van perdre l’equilibri a l’hora de rebutjar la pilota i van caure al terra. El davanter va poder fer dos gols seguits amb 1 contra 1. El partit havia acabat allí, i quan buscàvem atacar per fer més justícia al marcador, va arribar el quart gol local després d'un contraatac.

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz