De 3 en 3 !!!
ALINEACIÓ

Joel (70’), Lluís (70’), Gorka (70’), Marc Franch (70’), Efren (45’), Arnau (70’), Emma (55’), Salva (45’), Berto (55’), Rami (45’) i Aitor (55’).

 

SUPLENTS: Sergi (40’), Paulino (40’) i Xavi (40’).

Aitor
Marc Franch
Salva
1 punt
2 punts
3 punts
GOLS

0-1  ARNAU (4').

0-2  AITOR (8').

0-3  SALVADOR (20').

0-4  MARC (22').

0-5  MARC (26').

0-6  PAU (55').

 

RESUM

 

Aquest cap de setmana ha estat marcat per les males condicions meteorològiques, amb la qual cosa ens vam desplaçar a l’estadi de la Santa Creu sense saber del ben cert si es disputaria el partit. Finalment, i després d’una bona estona d’incertesa, vam iniciar el “match” i podem dir que el temps encara ens va respectar una estona.

 

Pel que fa al partit, L’Escola Delta es va avançar ràpid al marcador amb un gran gol de falta realitzat per Arnau. Aquest fet i el bon joc disputat, sobretot durant la primera part, va concloure amb un total de 0-5 al primer temps. Durant aquesta, l’equip circulava molt correctament la pilota d’un costat a l’altre, sense capficar-se gaire en marcar el gol. D’aquesta forma vam gaudir de diverses ocasions que van finalitzar amb gols.

 

Pel que fa a la segona part, el partit es va apagar una mica i l’excés de confiança ocasionava moltes jugades individualitzades que no aportaven beneficis a l’equip. Aquesta setmana hi ha descans, i la següent ens visita la U.E.Aldeana.

 

 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz