Manual de com llançar un partit
ALINEACIÓ

Pau (1q,2q,3q,4q), Josep (1q,2q,3q,4q), Luca (1q,2q,3q,4q), Ian León (1q,2q,3q,4q), Edgar (1q,2q,3q,4q), Albert (1q,2q,3q,4q) i Eric (1q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Jaume (2q,4q).

 

0-1  ALBERT (1r Q). Gran jugada col·lectiva que acaba amb una centrada per baix al segon pal d'Edgar que Albert remata.

0-2  ALBERT (1r Q). Jugada individual d'Albert, que amb una paret final es planta sol davant del porter i defineix.

1-2  (1r Q).

1-3  ALBERT (2n Q). Albert condueix la pilota, entra a l'àrea i defineix amb molta classe.

2-3  (2n Q).

3-3  (3r Q).

4-3  (3r Q).

4-4  ALBERT (3r Q). Nova jugada del petit de l'Escola, que amb ràbia torna a recuperar una pilota i amb conducció torna a entrar a l'àrea i defineix amb potència.

5-4  (4t Q).

6-4  (4t Q).

7-4  (4t Q). En pròpia porta.

 

GOLS
Albert Lopez
Edgar Fabra
Pau Forés
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Es va llançar el partit. I es va fer en molts moments d'aquest, no només a l'últim quart. Un partit que comencem guanyant 0-2, i que a l'últim minut del 1r quart ens retallen distàncies. Tornem a agafar avantatge de 2 gols amb l'1-3, i de nou gràcies a la nostra passivitat defensiva, ens tornen a retallar. Vam arribar al descans 2-3 i amb la sensació de ser superiors en alguns aspectes del joc, però amb menys intensitat que el rival. Els reforços que ens completen l'equip donen la cara en tot moment, però el bloc no està concentrat durant tot el partit. I no parlem de tècnica o tàctica, parlem de GANES, SACRIFICI, ESFORÇ, CONCENTRACIÓ...

 

La segona part va anar a menys i amb l'equip confiat. L'Ascó va lluitar amb moltes ganes i va merèixer la remuntada. Al tercer quart ja es van posar 4-3 per davant al marcador, amb noves errades greus que valen un partit. Albert Lopez, que va fer un partidàs, va tornar a empatar a 4 abans del final del tercer quart. Però les sensacions no eren bones, tot i l'augment de moral amb el gol.

 

L'últim quart va ser molt dolent. El pitjor. Ens van fer 2 gols amb facilitat i, a més, els regalem l'últim marcant-nos en pròpia porta, per la falta de concentració i intensitat. 

 

No busquem els resultats, però demanem una reacció dels jugadors ja. S'ha d'entrenar bé durant la setmana i tenir confiança en nosaltres mateixos. Potser no serem el millor equip des del punt de vista tècnic, però al menys hem d'igualar-nos o superar al rival amb intensitat i lluita. Si no fem això no podrem donar la cara en cap partit.

E

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz