El pitjor partit de la temporada

DERROTA DOLOROSA. El Juvenil A va perdre el derby ebrenc de Preferent a casa, en un partit on no van sortir les coses com es desitjava. FOTO: Juvenil A

ALINEACIÓ

Marc Masdeu (90’), Sabater (45’), Mostino (70’), Roger Roig (90’), Ciprian (45’), Guille (60’), Murri (90’), Aleix Franch (70’), Arnau (70’), Eric Barberà (90’) i Raul Fuadimaba.

 

SUPLENTS: Sergi Navarro, Carles Navarro (20’), Serral (30’), Didac (20’), Jack (45’) i Meca (20’).

 

 

0-1 Pau Monclus (44’). Xut a porteria que Marc rebutja i es queda dins de l’àrea i intentant treure-la, cau als peus d’aquest jugador i ens marca el primer gol.

1-1 JACK CID (80’). Cau la pilota als peus de Jack degut a un rebot i aquest des de fora de l’Àrea aconsegueix l’empat

1-2 Ivan Capitan (81’). Centrada des de la banda que amb un remat supera a Marc per sota les cames.

GOLS
Marc Masdeu
Jack Cid
Eric Barberà
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Primera part amb l’equip molt endarrerit intentant sortir amb la pilota jugada des del darrere, però sense trobar sortides ni alternatives, amb un Tortosa que ens va plantar cara des del primer moment i La Cava sense tenir arribades a porteria i amb moltes pèrdues de pilota al centre del camp i davant.

 

A la segona part, l’equip va sortir amb una altra mentalitat, per intentar remuntar el partit amb alguns canvis de posicions i de jugadors, que van afavorir una mica més el joc per part nostra amb una mica més de fluïdesa, amb mes circulació de pilota i més aproximacions a porteria contraria. El Tortosa també ho intentava en cadascuna de les arribades que tenia, però el partit ja estava més igualat, fins que al minut 80, va arribar el gol de Jack on creiem que ens ficàvem al partit i que encara podríem treure com a mínim l’empat.

 

Però, un minut després de celebrar el gol, les coses van tornar a canviar i el Tortosa es va tornar a avançar al marcador amb el 1-2 definitiu, fet que va desmoralitzar a tot l’equip i inclús en algunes arribades a porteria vam tenir la mala sort de no tornar a marcar.

 

 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz