ALINEACIÓ

Alba (90'), Sandra (90'), Ada (90'), Cris (90'), Lara (80'), Júlia (75'), Falcao (80'), Carla (90'), Ivette (60'), Lídia (75') i Anna Escribano (60').

 

SUPLENTS: Peque (45'), Cinta (40') i Karen (40').

 

0-1 (25').

0-2 (31').

0-3 (44').

1-3 LÍDIA (65'). Aprofita un error de la portera causat per la pressió de Cris, i marca a porta buida.

1-4 (67'). 

1-5 (86').

1

 

 

GOLS
Segueixen sense fer bons els resultats positius fora de casa 
Cris
Alba
Falcao
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Inici prometedor de les caveres. Als primers 10 minuts, van gaudir de dos clares oportunitats per obrir el marcador. Primer Lídia es quedava sola davant de la portera i es precipitava al xutar a porteria, tirant-li a les mans. Després, en una acció de combinació, la pilota li arribaria a Carla, que va decidir xutar a porteria quan tenia dos companyes esperant per fer el gol a porta buida.

 

Quan el partit anava avançant, el conjunt de Sant Cugat va anar guanyant terreny a les caveres, a les quals van fer tancar al seu propi camp defensant com podien els seus atacs, fins que van obrir el marcador amb una passada llarga que la davantera va definir molt bé per dalt d'Alba, que en aquest partit era la portera, ja que Emma segueix lesionada. Cinc minuts més tard va arribar el segon en un embolic dins de l‘àrea. Nosaltres no vam saber treure la pilota. I quan tots es pensaven que ens aniríem al vestuari amb alguna possibilitat, al minut 44 van fer el 0-3 aprofitant un mal refús de la defensa.

 

 

A la segona meitat, les caveres van estirar línies i van anar en busca del gol per a posar-se de nou al partit, però Carla un altre cop no va estar encertada en dues ocasions en xutar la pilota dins de la porteria. La primera, de cap, i la segona, la rematava amb el peu dins de l'àrea petita però una jugadora visitant li va treure de la líniade gol. Al min 65, LÍdia va aprofitar una passada llarga de Júlia i la pressió de Cris per fer l'1-3, i les caveres veien possible la remuntada. No obstant, tot va quedar en un no res, ja que les de Sant Cugat amb el seu bon joc de toc, van acabar ofegant a les joves jugadores i van marcar l'1-4 al minut 70 i l'1-5 al final.

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz