Intentar donar tot el que es pot

POCS RECURSOS, POQUES GANES. L'equip va tornar a acusar la falta d'efectius a la plantilla, quedant-se sense canvis al segon quart. FOTO: Ignasi Fraiz

ALINEACIÓ

Salva (1q,2q,3q,4q), Josep (1q,2q,3q,4q), Fran (1q), Luca (1q,2q,3q,4q), Ian León (1q,2q,3q, 4q), Naiara (1q,2q,3q,4q) i Jaume (1q,2q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Eric (2q,3q,4q).

 

0-1 (1r Q).

0-2 (1r Q).

0-3 (1r Q).

0-4 (3r Q).

0-5 (3r Q).

0-6 (3r Q).

0-7 (4t Q).

0-8 (4t Q).

 

GOLS
Luca
Ian
Jaume
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Seguim amb aquesta mala tendència. Ja no pels resultats, sinó per la dinàmica de l'equip, amb el joc i en tots els sentits. La setmana passada vam jugar 2 quarts sense canvis, i aquesta 3 quarts, quedant-nos sense Fran al final del primer quart per malestar i mareig.

 

Tot i la mala sort, la intensitat del grup no és la adequada. Els reforços que ens completen l'equip no estan trobant a un bloc compromès, amb ganes de córrer i deixar-ho tot a la gespa. Si no fem això no es pot fer res. No es pot parlar de tàctica, de sistema i de detalls. De res.

 

Seguirem treballant amb el cap ben aixecat, intentant millorar la tècnica dels nostres jugadors als entrenaments, però sobretot inculcant la cultura de l'esforç, perquè sense aquesta no es pot evolucionar ni competir cap partit en cara i ulls.

E

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz