Partit per oblidar
ALINEACIÓ

Pau (30'), Marc Callau (15'), Albert (60'), Jeroni (60'), Alex (60'), Marc Oliver (54'), Naiara (36'), Ian Martín (30'), Ian León (30') i Oriol (45').

GOLS
Albert
Ian Martín
Ian León
1 punt
2 punts
3 punts

0-1  JERONI (2’). Pilota que ell mateix recupera al mig del camp, avança una mica i amb un xut fort i ras bat al porter.

1-1  (13’).

2-1  (14’).

3-1  (15’).

3-2  OLIVER (25’). Bona jugada entre Jeroni i Àlex, que amb una passada per darrere del defensa, Oliver defineix per baix.

4-2  (37’).

 

RESUM

 

L’inici del partit va ser el millor de l’Escola, on només començar va poder avançar-se al marcador amb un gol de Jeroni. A partir d’aquell moment, el partit estava igualat, cap equip aconseguia crear ocasions, fins que en un còrner mal defensat i amb poca atenció, l’Aldeana va aconseguir empatar. Després del primer gol local, que va ser al minut 13’, el final del primer quart va ser un cop molt fort per a l’Escola, on encaixaria 2 gols més en 2 minuts.

 

Al segon quart, Oliver va aconseguir fer el 3-2, i poc després tindria l’empat, després de regatejar-se al porter, però va fallar el xut a porteria buida i sense oposició. El joc de l’Escola no estava sent gens bo, on totes les pilotes les guanyava l’Aldea, i on nosaltres no erem capaços de fer 2 passades seguides.

 

Al minut 37 arribaria el 4-2, que començava a matar un poc les esperances de l’Escola. El partit aniria passant, i l’Escola no aconseguia crear perill, ni fer un bon joc, així que el partit es va acabar amb victòria molt merescuda de l’equip local, ja que van ser millors en tot moment. 

 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz