De menys a més

VICTÒRIA DE PRESTIGI. L'Aleví A es va treure l'espina clavada de la setmana passada i va guanyar 1-4 en un camp molt complicat de Preferent. FOTO: Aleví A

ALINEACIÓ

Aaron (1q,2q,4q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Edgar (1q,3q,4q), Albert (1q,4q), Nil (1q,2q,3q,4q) i Josep (1q,2q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Salva (3q), Fran (2q) i Marc (2q,3q,4q).

 

 

1-0 (1r Q).

1-1  MANOLO (1r Q). De falta directa.

1-2  MANOLO (2n Q). 

1-3  GERARD (3r Q).

1-4  GERARD (4t Q). 

GOLS
Aaron
Nil
Marc
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Un partit on l’Escola va sortir una mica “adormida”. El Valls es va avançar al marcador al minut 6, i inclús va tenir l'oportutnitat de fer un altre gol i augmentar la diferència al marcador, però Aaron va fer dues aturades de mèrit al primer quart.

 

Al final del primer quart, Manolo va transformar una falta directa que permitia a l’Escola acabar el primer quart 1-1. A partir del gol l’Escola va anar despertant-se, i al segon quart la intensitat ja va ser diferent. Vam apretar més, i Manolo un altre cop des de fora de l’àrea va xutar amb eficàcia i va posar l’Escola per davant al marcador.

 

Al tercer quart va ser quan vam tenir més pilota i vam crear més ocasions de gol. L’Escola buscava el gol que donés una mica de tranqul·litat i Gerard, al començar el tercer quart, amb un xut des de fora de l’àrea anotaria el tercer per a l’Escola.

 

En l’últin quart va seguir la línia que portava el partit, amb l'equip anant de menys a més, i va seguir atacant per fer el quart gol, obra un altre cop de Gerard, amb un jugada molt semblant a l'anterior.

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz