Partit complet

VICTÒRIA DE MORAL. El Prebenjamí Taronja va aconseguir una gran victòria contra el Perelló i va trencar una mala ratxa de resultats. FOTO: Josep Aliau

ALINEACIÓ

 

Biel (1q,2q,3q,4q), Adrià Albert (1q,2q,3q,4q), Davy (1q,2q,3q), Aaron (1q,2q,4q), Iraitz (1q,3q,4q), Max (1q,3q,4q) i Oriol (1q,2q,4q).

 

SUPLENTS: Fumadó (2q,3q,4q) i Sergi (2q,3q).

Aaron
Adrià Albert
Davy
1 punt
2 punts
3 punts

 

0-1  ORIOL (1r Q). Amb un xut creuat.

0-2  FUMADÓ (2n Q). De jugada individual.

0-3  AARON (2n Q). Amb un xut creuat.

0-4  DAVY (3r Q). Definició 1 contra 1 davant del porter.

1-4  (4t Q). De penal.

1-5  IRAITZ (4t Q). Rematada al segon pal.

1-6  AARON (4t Q). De jugada individual i finalitza amb un xut creuat.

GOLS
RESUM

 

Partit entre dos equips de la part baixa de la classificació, la qual cosa feia pensar amb un partit d’igualtat, on els xiquets podien gaudir del futbol i de jugar, ja que quan es juga amb equips de segon any és més complicat.

 

Tan bon punt va començar el partit, l’Escola va tirar endavant i ràpidament va crear ocasions, i fruit d’aquí va venir el gol d’Oriol. Vam seguir tenint ocasions, però unes pel porter o altres per precipitacions nostres, no es va ampliar el marcador al primer quart.

 

El segon quart va ser igual, tot i que amb alguna aproximació del Perelló sense gaire perill. L’Escola va ampliar el marcador mitjançant Àlex Fumadó i Aaron. El tercer quart va ser on el Perelló va crear més perill, però Biel va estar perfecte treien 2 1contra1 i algun xut llunyà. Entre aquestes jugades, Davy va fer el 0-4, definint perfectament un 1x1 amb el porter, amb un xut col·locat fora de l’abast del porter.

 

L’últim quart va seguir la mateixa tònica dels dos primers quarts, exceptuant un xut al pal del Perelló i el gol de penal (una mica dubtós, però el resultat al marcador influïa a l’hora de xiular-lo). Després, l’Escola va arrodonir el resultat amb l'1-6 amb els gols d'Iraitz amb una rematada al segon pal que va entrar entre les cames del porter, i el d’Aaron, recuperant una pilota al mig del camp, desfent-se de dos defenses i creuant la pilota a la sortida del porter.

Tot i la victòria hem de seguir treballant la col·locació i el joc de l’equip, però tot arribarà. Felicitats equip.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz