Nervis i emoció fins al final

SACRIFICI I LIDERAT. El Prebenjamí Lila va patir per seguir invictes i guanyar els 3 punts al Perelló. L'equip suma 15 punts de 15 possibles. FOTO: N.Morales

ALINEACIÓ

 

Josep (34'), Paulino (48'), Xavi (34’), Ibai © (34'), Carles (24’), Sergi (48’) i Pau (34’).

 

SUPLENTS: Zino (24'), Dídac (20’), Carles (24’) i Franchesco (34’). 

 

0-1  IBAI (20’). Centrada de Josep per banda, la defensa refusa la pilota i Ibai agafa el rebot i amb un xut col·locat per tot l’escaire marca el primer.

0-2  JOSEP (32'). 1 contra 1 davant del porter, i Josep defineix perfectament.

1-2 (42’).

1-3  IBAI (46’). Jugada de còrner on Ibai, amb un gran retall i un gran xut des de fora de l’àrea, tanca el marcador.

GOLS
Ibai
Pau
Sergi
1 punt
2 punts
3 punts

EQUIP. L'Escola ha guanyat tots els seus partits de Lliga gràcies a la unió dels jugadors i l'esforç als entrenaments durant la setmana. FOTO: N.Morales

RESUM

 

De nou partit importantíssim, on els petits de l’Escola es jugaven el liderat davant del Perelló. Els dos equips arribaven a la cinquena jornada empatats de punts (12).

 

L'Escola va dominar el partit des del primer moment, jugant amb una gran intensitat. Van tenir moltes ocasions per poder obtenir un gran resultat, però la sort no va acompanyar fins que Ibai va obrir el marcador. L’Escola portava el domini però el Perelló defensava molt bé.

 

Josep va fer el 0-2 als 32 minuts i, amb un xut de falta quasi al final del partit, el Perelló va posar l'1-2 al marcador, i deixava el partit obert. Però, un gran Ibai, el qual va estar excel·lent durant tot el partit, juntament amb la gran intensitat de tot l’equip, amb un gran retall i un xut fort i alt feia el gol que tancava el marcador i que donava el liderat per a l’Escola.

 

Gran treball per part de tot l’equip, que fa que cada setmana es sumen punts.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz