Victòria molt treballada on
el resultat es va quedar curt
ALINEACIÓ

Carla (90'), Ada (90'), Lara (80'), Sandra (40'), Cris (90'), Júlia (90'), Falcao (90'), Font (90'), Lídia (90'), Joana (90') i Ivette (65').

 

SUPLENTS: Cinta (20'), Anna Escribano (40'), Karen (10') i Alba (15').

 

1-0 (5').

1-1 JOANA (43'). Després d'un contraatac on es dribla a la portera i marca a porta buida.

1-2 CARLA (51'). Amb un xut des de fora de l'àrea que entra per l'escaire.

 

 

GOLS
Cris
Falcao
Joana
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Partit amb resultat curt, amb moltes ocasions perdudes durant tot el partit, tot i les baixes que teníem. De l'equip visitant sobretot cal destacar que anava sense portera, fet que va fer que jugués la primera part Carla i la segona Anna Font.

 

La primera part va començar amb un intercanvi de pilota constant, on només començar les jugadores caveres van avisar molt prompte de que venien a pel partit, amb un tir des de fora de l'àrea de Falcao, que feia lluir a la portera i en un u contra un de Joana, que va enviar molt desviat. Però, amb una contra les de Sant Boi van tenir prou per avançar-se al marcador al minut 5. Les noies caveres no es van desanimar i es van créixer més.

 

Carla, que va jugar de portera, va poder aturar de segones un xut per fer ràpid una passada llarga a Joana, la qual va ser subjectada i l’àrbitre li va perdonar l’expulsió a la defensora del Sant Boià. Als 20 minuts, Font va tenir una ocasió per poder plantar-se dins de l'àrea, però es va precipitar per xutar a porteria, i el seu tir va sortir fregant el pal de la porteria. Seguidament, Ivette, en una jugada per dins de l'àrea, li feia la passada a Falcao fora de l'àrea, i el seu xut va tocar el travesser i va sortir fora.

 

Fins que va arribar el minut 43. Cris es va anticipar en posició de central i va pujar ràpidament la pilota pel mig, li va fer una passada en profunditat a Joana, i aquesta se'n va anar per velocitat de les defenses i de la portera i va fer l'empat abans del descans.

 

A la segona meitat, Carla va sortir de jugadora al lloc d'Anna font, que va ocupar la porteria. Les caveres van sortir decidides i amb el convenciment de guanyar el partit i, en un canvi de sistema i presionant molt més a dalt, vam començar a fer atacs continuats a la porteria del Sant Boià. Primer va ser Joana, que feia la passada enrere a Júlia, però el seu xut sortiria desviat. Després, una gran jugada de Falcao pel centre fent la passada a Carla, que patinant des del terra va fer el 1-2 al minut 51.

 

Deu minuts més tard, Ivette va protagonitzar una gran triangulació amb Carla i Joana, i es va quedar sola però la seva definició va anar damunt de la portera. A la jugada següent, li van fer una falta lateral a Carla, i ella mateix la va centrar a l'àrea, però la pilota es va passejar per davant de la porteria. En una jugda d'estratègia en un còrner, ens van anular un gol per fora de joc d'Anna Escribano.

 

El Sant Boià va tenir l'empat amb dos jugades aillades. Una que Anna Font va salvar i un xut des de fora de l’àrea que va anar al pal. A falta de 10 minuts per al final, Joana va tenir a les seves botes dos jugades per ampliar el marcador, però la primera va anar al travesser i la segona la va voler ajustar tant que li va sortir molt desviada.

 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz