Amb opcions de puntuar fins al final !!
ALINEACIÓ

Alex (80'), Mora (70'), Llambrich (40’), Reverté (60’), Arderiu (60’), Eric (80’), Aleix (80’), Canos (50’), Berti (40’), Gonell (40’) i Iker (80’).

 

SUPLENTS: Aaron (40’), Pardo (40’), Dídac (40’), Canya (40’) i Joan Maria (40’).

GOLS
Alex
Eric
Aleix
1 punt
2 punts
3 punts

 

0-1 CANOS (12'). Recull una pilota dins de l'àrea petita després d'una sacada de còrner.

1-1 (30').

2-1 (41').

3-1 (43').

3-2 PARDO (61'). Transforma un penal que li fan a ell mateix.

4-2 (79').

5-2 (80+2'). 

1

 

 

RESUM

 

 

Nou desplaçament a un dels camps més complicats de la categoria i un dels equips que aspira a ocupar les primeres posicions de la classificació. La Cava, després del bon resultat tret a Reus la setmana anterior, va tornar a plantejar un partit amb les línies ben juntes a l’hora de defensar per mirar d’aturar el joc local.

 

El partit es va posar de cara per als caveros quan a la sacada d’un còrner, Marc Canos recollia la pilota dins de l’àrea petita i feia el 0 a 1 que deixava molt bé el partit per als visitants. El Cornellà no sabia com poder superar l’ordenada defensa visitant i tots els atacs morien a la frontal de l’àrea o a les mans d’un nou inspirat Alex.

 

Tot i el bon plantejament defensiu, el Cornellà va poder empatar abans del descans en una nova pilota morta després d’una sacada de córner. Empat a 1 i descans.

 

La tornada dels vestidors va ser molt dolenta per part cavera i als tres primers minuts del segon temps ja havia encaixat dos gols que deixaven un clar 3-1 en contra que posava molt complicat el partit. L’equip va fer 5 canvis al descans i els homes de refresc en atac van començar a crear perill i, en una d’aquestes jugades, Pardo era objecte de penal dins de l’àrea petita. L’àrbitre, però, només va mostrar targeta groga al jugador local davant l’incredulitat de tothom. Pardo convertiria el penal i posava un ajustat 3-2 a 15 minuts del final.

 

 

La Cava va agafar moral i va tenir un parell d’arribades més amb perill, però mal finalitzades. A 5 minuts del final es va arriscar en busca de l’empat i es va col·locar una defensa de tres jugadors per tal d’acumular gent a la davantera en busca del gol de l’empat. No va arribar!! El que si van arribar van ser dos gols dels locals que deixaven el marcador en un abultat 5-2 que si es mira només el resultat sembla un partit còmode dels locals però que en realitat a falta d’un minut per al final el marcador reflexava un ajustat 3-2.

 

 

Bon partit de la Cava que, tot i no crear molt futbol, va posar en perill a tot un Cornellà que només va poder superar als caveros per la seva major qualitat tècnica. Amb actitud i esforç dins del camp La Cava va demostrar que pot competir contra qualsevol equip d’aquesta categoria.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz