Una primera part per oblidar
ALINEACIÓ

Pau (1q,2q,3q,4q), Callau (1q,2q), Luca (1q,2q,3q,4q), Ian León (1q,2q,3q,4q), Eric (1q,2q,3q,4q), Ian Martín (1q,2q,3q,4q) i Jaume (1q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Josep (2q,3q,4q).

GOLS
Ian
Luca
Eric
1 punt
2 punts
3 punts

1-0 (1r Q).

2-0 (1r Q).

3-0 (2n Q).

4-0 (2n Q).

5-0 (2n Q).

6-0 (2n Q).

7-0 (2n Q).

8-0 (2n Q).

9-0 (2n Q).

10-0 (3r Q).

11-0 (4t Q).

1

 

 

RESUM

 

Partit que enfrontava a dos equips que arribaven amb 6 punts a la classificació amb 4 jornades jugades. Al terreny de joc, però, no es va traslladar la igualtat a la taula, ja que es va veure a un Roquetenc molt superior. Per part nostra, tot va anar malament des de l'inici fins al final, tot i que la imatge de l'equip a la segona part va millorar, on "només" va rebre 2 gols al 3r i 4t quart.

 

Els locals van començar el partit pressionant amunt, i l'Escola va tenir problemes per progressar amb la pilota. Amb una errada dins de l'àrea i un gran xut de falta, els de Roquetes van fer els 2 primers gols que marcarien el 2-0 del primer quart. 

 

El segon quart va ser un desastre. L'equip va baixar els braços per moments, i la intensitat i concentració van estar sota mínims. Els locals marcaven gols amb facilitat per la nostra falta d'atenció i per errors propis. El segon quart va acabar amb el resultat de 9-0 i l'equip estava molt tocat.

 

Al descans, l'equip va sortir sabent que la remuntada era una utopia, però amb la idea de que la imatge de l'Escola tenia que millorar per poder marxar a casa amb un altre sabor de boca. No obstant, les dificultats van seguir per a l'equip amb la baixa de Marc Callau, que va patir un mareig i no va poder jugar cap minut de la segona part. Només teníem un canvi, i amb aquesta baixa ja ens vam quedar sense reserves. El grup va resistir i va tirar d'orgull per moments.

 

El nostre objectiu no són els tres punts. Mai. Durant la setmana treballem continguts per a l'evolució futbolísitca dels nens. Però el que sí demanem són les ganes i la fam de competir, no des del punt de vista de la victòria i el resultat, però sí jugar per donar-ho tot, millorar i evolucionar. I en alguns moments es va veure tot el contrari. El treball està als entrenaments sempre, i la intensitat que es posa durant la setmana és la que marca el partit.

 

A seguir! 

 

 

rimer quatt

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz