Tot esforç té la seva recompensa
ALINEACIÓ

Pau (60), Marc Callau (30), Albert (60), Jeroni (60), Alex (37), Victor (15), Marc Oliver (60), Naiara (30), Oriol (45) i Ian (23).

GOLS
Pau
Albert
Jeroni
1 punt
2 punts
3 punts

0-1  (35’)

1-1  OLIVER (45’). Pilota que rep el porter de la Ràpita, fent un control massa llarg i Oliver llançant-se al terra intercepta el xut del porter, i la pilota entra dins.

2-1  JERONI (59’). Albert allunya la pilota de l’àrea, aquesta li cau a Jeroni a la frontal, i amb un bon regat s’escapa del central i defineix per baix.  

 

RESUM

 

L’Escola va començar el partit molt adormida, on als dos primers minuts van tenir que córrer bastant darrere de la pilota degut al bon joc de l’equip rival i la falta d’intensitat pròpia. Al segon quart, després d’una mala organització en un còrner a favor, les cobertures no van estar bé i Pau va acabar fent penal, el qual ell mateix va aturar.

 

Arribada la mitja part, l’Escola va canviar de mentalitat, i va començar a jugar millor, però al minut 35 la Ràpita aconseguiria fer el 0-1 i obrir el marcador. A partir d’allí, els jugadors van treure la garra i ganes de demostrar que saben revertir les situacions en contra, i primer Oliver amb una gran vista i intel·ligència de davanter, va aconseguir l’empat al minut 45.

 

L’últim quart, va ser el millor de tot el partit per part de l’Escola, on va disposar de fins a 4 ocasions clares d’1 contra 1, fins que a la cinquena ocasió clara, Jeroni va saber definir molt bé davant del porter, que inclús va tocar la pilota però aquesta va entrar igual. Aquest gol va ser al minut 59, i el partit ja estava quasi acabat, i només va haver una jugada més sense perill.

 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz