Poc premi, molt treball

DERROTA INJUSTA. L'Escola va acabar el tercer quart amb 2-0 d'avantatge. L'equip va jugar contra el Reus de tu a tu i va fer un partit fantàstic. FOTO: Aleví A

ALINEACIÓ

Aaron (1q,3q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Edgar (1q), Albert (1q,3q), Nil (1q,2q,4q) i Josep (1q,2q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Salva (2q,4q), Fran (3q,4q), Marc (2q,3q,4q) i Eric (2q,4q).

 

 

1-0  MANOLO (2n Q). Defineix una acció a passada de Josep.

2-0  JOSEP (3r Q). Agafa el refús del porter i marca.

2-1 (4t Q).

2-2 (4t Q).

2-3 (4t Q).

GOLS
Gerard
Josep
Manolo
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Segurament el millor rival al que ens hem enfrontat, i es va realitzar un partit excel·lent. El primer quart va estar mol disputat, com tot el partit pràcticament. L’Escola va estar defensivament implacable, el Reus no va crear quasi ocasions de gol. Al començament del segon quart, Manolo va recuperar una pilota i va fer una passada a Josep, que va tornar ràpidament a Manolo i aquest va fer el primer del partit.

 

La mentalitat va ser la mateixa, no deixar de treballar quan no es tenia la possessió de la pilota i intentar jugar quan la teniem. Així va arribar el segon gol de l’Escola, al final del tercer quart. Manolo va obrir la pilota a banda i Marc va xutar amb potència. El porter va refusar la pilota, però va arribar a peus de Josep que no fallaria per fer el 2-0.

 

Semblava que el partit seria per a l’Escola, però en l’últim quart, amb una falta lateral el Reus va retallar distàncies. I uns minuts més tard, en un còrner els visitants empatarien el partit, tot i l’esforç dels jugadors de l’Escola. Finalment, a falta de 2 minuts per al final, i amb un altre còrner, el Reus va aconseguir posar-se per davant. Tot i el resultat final, l’Alevi A va realitzar un mol bon partit.

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz