Més complicat del que es preveia

ESTIRAMENTS. El Prebenjamí Taronja va emportar-se el derbi dels petits, disputant un molt bon partit. Al finalitzar, l'equip estirava a la gespa. FOTO: J.Aliau

ALINEACIÓ

 

Biel (1q,2q,3q,4q), Adrià (1q,2q,3q), Sergi (1q,3q,4q), Lukas (1q,2q,4q), Andreu (1q,3q,4q), Iraitz (1q,2q,4q) i Aaron (1q,2q,3q).

 

SUPLENTS: Davy (2q,3q,4q) i Max (2q,3q,4q).

GOLS
Lukas
Sergi
Andreu
1 punt
2 punts
3 punts

1-0  ANDREU (1r Q).

2-0  ADRIÀ (2n Q).

3-0  MAX (3r Q).

4-0  LUKAS (3r Q).

RESUM  Per Josep Aliau, ed. I.F.

 

4 de 4. Aquesta setmana jugàvem contra un rival que, a priori i vist els resultats, no es preveia complicat, però va resultar ser tot el contrari.

 

Va començar el partit amb domini de l’Escola, però sense claredat per a crear opcions de gol. El Jesús i Maria s‘intentava aproximar gràcies al seu millor jugador que tenien: Pau. Un jugador ràpid, valent i tècnic, però que quan arribava a la línia defensiva es topava amb els nostres defensors.

 

A les acaballes del primer quart, Andreu va aprofitar una pilota morta dins de l’àrea per xutar i fer l’1-0. Al segon quart va haver la mateixa tònica, marcant un únic gol obra d'Adrià, que va aprofitar el rebuig a la frontal de l’àrea per xutar enviant la pilota per dalt del porter.

 

Al tercer quart vam disposar de més ocasions. Max i Lukas van ampliar el marcador fins al 4-0 definitiu. L’últim quart va ser possiblement el millor parcial que vam jugar, tot i no marcar.

 

Al final del partit una mica decepcionat pel joc, però cal recordar que són nens petits i que s'ha de seguir treballant.

 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz