Un punt amb sabor de victòria !!

L'EQUIP AMB 'LO PELAT'. El Cadet A va empatar al camp del Reus. Després del partit, tot l'equip es va fer una foto amb Ivan de la Peña.  FOTO: Cadet A

ALINEACIÓ

Alex (80'), Mora (80'), Llambrich (40’), Reverté (50’), Arderiu (80’), Eric (80’), Aleix (70’), Canos (60’), Aaron (75’), Gonell (45’) i Iker (60’).

 

SUPLENTS: Berti (40’), Ramon (30’), Dídac (40’) i Joan Maria (40’).

Alex
Eric
Raul Arderiu
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Visita al camp d’un dels aspirants a pujar de categoria aquesta temporada saldada amb un valuós empat de l’equip cavero, que va saber adaptar-se molt bé a les dimensions del camp i va poder posar en pràctica la seva proposta de joc per aquest difícil partit.

 

El partit va tenir clar domini de la pilota per part dels locals, i un equip cavero esperant replegat al darrere i intentant caçar algun contraatac. La primera part ha acabat sense gaire perill a cap de les dues porteries, sent el Reus lògicament qui més s’apropava a la porteria defensada per un inspirat Alex, en arribades no massa clares ben resoltes pel porter visitant.

 

La segona part va mantenir la mateixa tònica de joc que la primera, i en aquest tram del partit, el Reus va crear més problemes però tots molt ben resolts per Alex.

 

En atac es va crear poc perill, però als últims minuts vam disposar d'un parell d’arribades perilloses, que amb una mica més de frescura mental haguessin pogut inclús decidir el partit per als visitants.

 

La propera setmana, nou desplaçament a un altre dels camps entre els favorits per ocupar els primers llocs, la UE Cornellà.

 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz