Bon esforç i bona actitud
ALINEACIÓ

Aaron (1q,2q,3q,4q), Eric Navarro (1q,2q,3q,4q), Jeroni (1q,2q,3q,4q), Ian (1q,2q,3q,4q), Eric (1q,3q,4q), Oliver (1q,2q,3q,4q) i Jaume (1q,2q,4q).

 

SUPLENTS: Víctor (2q,3q,4q).

GOLS
Ian
Jaume
Eric
1 punt
2 punts
3 punts

 

0-1 (2n Q).

0-2 (2n Q).

0-3 (2n Q).

1-3 OLIVER (2n Q). Rep una passada en profunditat i defineix amb l'interior.

2-3 ERIC NAVARRO (3r Q). De falta directa. 

2-4 (4t Q).

1

 

 

RESUM

 

Primer quart molt disputat on cap equip va poder avançar-se al marcador. Els visitants van aconseguir avançar-se a l'inici del segon quart i, tot i que els jugadors de l'Escola van seguir treballant per buscar l'empat, l'Ulldecona va aconseguir dos gols quasi consecutius després d'un penal i un gol en pròpia porta.

 

En comptes de desanimar-se i llençar el partit, l'Escola va treure l'orgull i abans de finalitzar el segon quart, Marc Oliver va retallar distàncies amb un gol que donava ales a l'equip. El tercer quart va ser molt semblant al primer, amb molt de treball i esforç que posava igualtat al partit. L'Escola va aconseguir el premi quasi al final d'aquest tercer parcial, amb un magnífic gol de falta d'Eric Navarro.

 

A l'últim quart, i amb l'Escola llençada a l'atac per buscar l'empat i una hipotètica remuntada, el partit va ser vibrant. Vam disposar d'oportunitats clares, una sobretot a les botes d'Oliver, però va ser l'Ulldecona, quasi al final del partit, qui sentenciava el partit 2-4, després d'aprofitar un refús a la frontal de l'àrea.

 

Bona actitud dels nostres jugadors, que no van poder puntuar davant d'un molt bon Ulldecona que encara no ha perdut cap partit en aquestes 4 jornades. 

rimer quatt

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz