La perseverància dóna 3 punts
ALINEACIÓ

Pau (60), Marc Callau (30), Albert (60), Jeroni (60), Alex (40), Victor (20), Marc Oliver (45), Naiara (30), Oriol (30) i Manolo.

GOLS
Jeroni
Oliver
Oriol
1 punt
2 punts
3 punts

0-1  MANOLO (2n Q). Falta que serveix Albert, el porter no refusa bé la pilota i Manolo, molt atent, marca el primer.

1-1  (3r Q).

1-2  OLIVER (4t Q). Bona jugada combinativa entre Àlex, Manolo i Jeroni, que acaba amb una passada dins de l'àrea per a Oliver, que amb un xut creuat marca el gol de la victòria.

 

RESUM

 

El començament de partit va ser una mica fluix per part dels dos equips, però molt més per part dels nostres jugadors. No hi havia una bona transició de la pilota i arribàvem tard a les jugades. Fins al segon quart, no vam pegar un xut a porteria, el qual va suposar el primer gol.

 

Els locals van tenir algunes ocasions que no van saber materialitzar, i va ser a l’inici del 3r quart on un mal rebuig de Pau en un còrner, els va permetre empatar el partit. Aleshores, amb un canvi de sistema, passant a un més ofensiu, l’Escola va aconseguir apretar al Jesús i Maria, i al minut 52 va arribar el gol d’Oliver després de molta insistència. El partit estava dominat, els locals només aconseguien crear perill a base de faltes, les quals cap va arribar a provocar l’empat.

 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz