Un empat molt positiu

EMPAT CONTRA EL LÍDER. L'Aleví A va jugar en un dels camps més complicats de Preferent i va sortir amb molt bones sensacions. FOTO: Aleví A

ALINEACIÓ

 

Aaron (1q,3q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Eric (1q,4q), Nil (1q,2q,3q), Albert (1q,3q,4q) i Josep (1q,2q,4q).

 

SUPLENTS: Salva (2q,4q), Edgar (2q), Fran (3q) i Marc (2q,3q,4q)

 

 

1-0 (1r Q). 

1-1 MANOLO (2n Q). De falta directa.

1-2 ALBERT 3r Q). Finalitzant una jugada ràpida.

2-2 (3r Q).

GOLS
Manolo
Albert
Marc
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Molt bon partit, tot i que no es va tindre tant la pilota com en altres dies. No obstant, va ser el partit amb més intensitat fins al moment. Era un camp molt complicat i l'equip local va començar avantçant-se al marcador amb un xut des de fora de l’àrea.

 

Vam sortir al segon quart igual, treballant quan no teniem la pilota i intentant jugar ràpid quan la teniem. Al minut 13 del segon quart, després d'una jugada a la frontal de l’àrea li van fer una falta a Josep que aprofitaria Manolo per fer gol. Així s’arribaria al final del segon quart.

 

Al final del tercer quart, Albert posava per davant al marcador a l'Escola, després de rematar una jugada que arribaria amb pocs tocs. A l’últim minut del tercer quart, el Sant Pere i Sant Pau va empatar el partit gràcies a un rebot en un llançament de falta al pal.

 

A l'inici de l'últim quart, l'equip local va avançar línies per intentar marcar el tercer gol, fet que va provocar que l’Escola tingués alguna jugada al contraatac. A 5 minuts per al final del partit, la més clara: un defensor dels locals va treure una pilota sota pals, que hagués significat la victòria de l'Escola.

 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz