Gran partit !!!

8 VALENTS. El Prebenjamí Taronja va guanyar 0-7 a Ascó amb només 8 jugadors, fent un bon futbol i sumant 9 punts de 9 a la 2a fase.  FOTO: Josep Aliau

ALINEACIÓ

 

Biel (1q,2q,3q,4q), Adrià (1q,2q,3q,4q), Davy (1q,2q,3q), Lukas (1q,2q,3q,4q), Andreu (1q,3q,4q), Max (1q,2q,4q) i Aaron (1q,2q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Iraitz (2q,3q,4q).  

 

0-1  LUKAS (1r Q).

0-2  MAX (2n Q).

0-3  DAVY (3r Q).

0-4  MAX (4t Q).

0-5  ANDREU (4t Q).

0-6  IRAITZ (4t Q).

0-7  ADRIÀ (4t Q).

 

 

 

GOLS
Davy
Adrià
Aaron
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM  Per Josep Aliau, ed. I.F.

 

Tercer partit de la segona fase, i tercera victòria! Aquest passat cap de setmana jugàvem contra un rival que ja vam trobar-nos a la primera fase i vam aconseguir un resultat molt favorable, però els vaig recordar que aquell partit era passat i aquest era nou.

 

El partit començava amb total domini de l’Escola i així va ser durant tot el temps, ja que l’Ascó no va xutar a porteria en cap ocasió. Tot i les nombroses ocasions de gol, ens va costar encetar el marcador fins a tal punt que, durant els primers tres quarts, tan sols vam fer tres gols i va ser en l’últim on es va sentenciar amb 4 gols més.

 

Content per la manera de jugar, però sempre es pot millorar, i sobretot per la definició de cara a porteria. A seguir treballant amb ganes!

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz