Valentia, ganes, esforç, pinya i treball = Gran victòria

UNA PINYA. El Prebenjamí Lila, campió de la 1a fase, encara no s'havia pogut estrenar a la segona fase, i ho va fer contra un fort rival.  FOTO: Noèlia Morales

ALINEACIÓ

 

Biel (48'), Xavi (36’), Ibai (40’), Fumadó © (24'), Oriol (40’), Carles (24’) i Josep (40').

 

SUPLENTS: Sergi F. (24’), Didac (24’), Pau (12’), Franchesco (24’).

 

0-1  ORIOL (16’). Roba la pilota al defensa xutant directe a porteria i fa el primer gol del partit.

0-2  JOSEP (19’). Li roba la pilota al porter i defineix sol a porteria.

0-3  ORIOL (24’). Sortida de pilota des de porteria, passada de la mort de Josep i Oriol defineix a porta buida.

0-4  JOSEP (47’). Carrera individual que finalitza amb un gran xut creuat des de fora de l'àrea, posant el definitiu 0-4. 

 

GOLS
Oriol
Josep
Sergi
1 punt
2 punts
3 punts

CREIXEMENT. L'equip segueix evolucionant i vol aprofitar aquesta segona fase per demostrar la millora per part de tots.  FOTO: Noèlia Morales

RESUM  Per Aleix Franch, ed. I.F.

 

Després de dues setmanes sense jugar, ja que el Prebenjamí Lila encara no havia començat la 2a fase del Consell, l'equip es va presentar al camp del líder, el C.F. Ampolla, el qual no va posar les coses gens fàcil per obtenir la primera victòria de la 2a fase.

 

L'Escola va sortir una mica desordenada, notant la falta d'estar dues setmanes sense poder jugar. L’Ampolla va agafar el ritme del partit, jugant molt bé amb una bona circulació de pilota, disposant de diverses ocasions per poder marcar. Però, tot i el desordre inicial, l'Escola va defensar amb totes les ganes i tots els companys es van ajudar.

 

Al segon quart, i amb el previ descans i petita xerrada, l'equip va començar a agafar el ritme del partit, va seguir amb la gran intensitat i treball i van començar a arribar els gols.

 

Ja al final, i amb l’Ampolla llençada a l'atac, Josep va aprofitar un contraatac per tancar un gran partit després d’un gran treball, davant d’un rival molt difícil com és l’Ampolla, al qual cal felicitar pel seu gran partit.

 

Una vegada més, els petits ho van donar tot al camp lluitant fins al final i sempre junts, formant una gran pinya!! 

DESCONNEXIÓ. L'Escola va notar la falta de ritme de les últimes setmanes sense jugar, davant un bon rival que havia guanyat els 2 partits. FOTO: N.Morales

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz