La feina ben feta té recompensa! Per fi la primera!

I VA ARRIBAR LA PRIMERA! L'Infantil B va sumar la primera victòria en Lliga a la 3a jornada, després d'una derrota i un empat a l'inici. FOTO: Infantil B

ALINEACIÓ

 

Costes (70'), Carlos (70'), Joshua (60'), R. Franch (70'), Jordi Aliau (70'), Marc B. (35'), Pau (45'), Albert C. (55’), Aleix (55'), Carles (55') i Eric (55').

 

 

SUPLENTS: Gorka (25'), Jordi R. (25'), Juan (35'), Arnau (50') i Jonathan (35’).

 

GOLS
Raul Franch
Jordi Aliau
Arnau Navarro
1 punt
2 punts
3 punts

1-0 

0-1 ARNAU NAVARRO (40'). Després d'una triangulació dins de l'àrea.

0-2 ALEIX CASTELLS (42'). Gràcies a una internada per banda.

0-3 JORDI ALIAU (46'). Amb una bona rematada després d'una falta.

RESUM

 

L’Infantil B va saltar al camp del Roquetenc com els altres partits, disposat a treure la victòria. El partit va ser dominat de principi a fi per l’Escola, on a la primera part va tenir fins a 7 ocasions claríssimes per obrir la llauna, però el desencert i la mala sort dels nostres davanters ho van facilitar la feina al porter del Roquetenc. Així, amb l'empat a 0 arribàvem a la fi de la primera part.

 

A l'inici de la segona part va seguir la mateixa dinàmica de la primera, i per fi va arribar la recompensa. Arnau, després d’una molt bona triangulació, va poder alliberar les tensions al minut 40, i així va ser. Dos minuts després, Aleix Castells es presentava sol davant del porter després d’una internada per banda, marxant així dels seus rivals per velocitat, on establia el 0-2. I tot just al minut 46, Jordi Aliau rematava una falta treta per Joan, i arrodonia el definitiu 0-3. Tot i així, l’Escola va continuar gaudint d’ocasions, però no vam tenir més sort davant de porteria.

 

Felicitar a tot l’equip perquè després de fer la feina ben feta durant aquests 3 partits per fi hem tingut la recompensa i la primera victòria de la temporada. 

 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz