El que mal comença...

NO VA SER EL DIA. El Cadet A va començar la primera jornada molt bé, però ni en la segona ni en la tercera va estar a l'alçada del primer dia. FOTO: I. Fraiz

ALINEACIÓ

Alex (80'), Mora (80'), Berti (55’), Canya (80’), Arderiu (80’), Joan Maria (20’), Aleix (80’), Pardo (65’), Canos (80’), Dídac (80’), Iker (55’).

 

SUPLENTS: Eric (60’), Aaron (40’) i David Reverté (25’).

GOLS
Mora
Canya
Didac
1 punt
2 punts
3 punts

0-1 (1').

0-2 (80+3').

RESUM

 

Segon partit com a local de l’equip que es complicaria només xiular l’inici l’àrbitre. Sacada central dels locals que interceptarien els visitants i a la primera jugada feien el 0-1.

 

Aquesta acció va condicionar la resta de partit i va fer anar a remolc durant el mateix als caveros, que en cap moment van tenir la suficient pausa per calmar un partit on el joc col·lectiu no va fer acte de presència en cap dels dos equips en cap fase del partit.Els porters vivien tranquils a les seves porteries ja que no arribarien ocasions a cap dels dos costats durant la primera part.

 

La segona part seria bastant semblant a la primera però els visitants, amb la diferència que la Cava havia d’intentar el gol de l’empat, i això va provocar que La Floresta es trobés amb molts espais al mig camp i tingués algunes ocasions en perill per sentenciar el partit. No ho van fer i Aaron va tenir l’empat a 3 minuts del final, però el xut des de la frontal de l’àrea petita l’aturava el porter.

 

Ja passant 3 minuts del temps en una mala sacada d’Àlex es quedaria la pilota als peus del davanter visitant que faria el 0-2 definitiu, sense temps per més.

 

 

Mal partit local ple de nervis i falta de pausa per intentar jugar la pilota.

Setmana de treball la que espera a l’equip per tal de reconduir una situació que s’ha de millorar!!

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz