El camí és intensitat i ganes de millorar

ERRORS I POCA INTENSITAT. L'Aleví C, amb només 8 jugadors i un sol canvi, va perdre el seu primer partit de lliga en un dia per aprendre. FOTO: I.Fraiz

ALINEACIÓ

Pau Forés (1q,2q,3q,4q), Josep (1q,2q,3q,4q), Albert Csanova (1q,2q,3q,4q), Eric (1q,3q,4q), Yeray (1q,2q,4q), Ian León (1q,2q,3q,4q) i Oriol (1q,2q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Luca (2q,3q,4q).

 

1-0 (1r Q).

2-0 (2n Q).

2-1  ALBERT CASANOVA (2n Q). De falta directa. Un xut que agafa molta altura i supera per dalt al porter.

3-1 (2n Q).

4-1 (3r Q).

5-1 (4t Q).

GOLS
Ian
Josep
Eric
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

El pitjor partit que va jugar l'equip, de bon tros. L'Aleví C no va sortir amb la mateixa intensitat i concentració que els altres dos partits. També és cert que les baixes del grup, i el fet de només disposar d'un sol canvi, sent 8 jugadors, va poder afectar al rendiment. És cert. Però la sensació que va donar l'equip era que amb més jugadors tampoc hagués canviat la cosa.

 

Simplement, no va ser el millor dia i d'aquests partits s'aprèn més que de qualsevol victòria. Un equip es fa més fort a través de la derrota. És allí on t'has de preguntar el per què i analitzar bé tots els factors. I a partir d'aquí, l'equip pot millorar substancialment.

 

No obstant, això depèn d'ells. Ja vaig assenyalar que la intensitat als entrenaments marca el ritme dels partits i l'evolució de cada jugador. Si no s'entrena bé mai es podrà jugar al màxim nivell.

 

Del partit podem destacar la poca concentració i intensitat dels nostres jugadors. El primer gol arriba a l'últim segon del primer quart gràcies a un còrner, on nosaltres defensem fatal i no saltem. Ens van marcar i no va haver temps per més, es va acabar el primer quart.

 

Al segon quart el partit va anar més o menys igual, i en una jugada on ens adormim a l'hora de treure la pilota del darrere, regalem el segon als locals. Pocs minuts després, arribaria la falta executada magistralment per Albert Casanova, que entraria molt a prop del travesser, passant per dalt del porter. Sense temps de celebració, un altre error com l'anterior ens va costar el 3-1. La lentitud a l'hora de fer un control i una passada marquen els 2 gols.

 

El tercer quart va tenir una mica més de vida ofensiva per a l'Escola. Albert va passar a banda esquerra i va donar més profunditat a l'equip. Igualment, arribaria el quart gol per a l'Ebre Escola. I a l'últim quart, el partit aniria morint pel físic, i en l'última jugada abans del final, una ràpida transició ens costaria el cinquè i últim gol. Vam acabar el partit amb Yeray i Josep tocats, però un dels dos tenia que jugar per falta de canvis.

 

Ànims i a seguir. Nosaltres busquem l'evolució del grup i aquesta només es pot aconseguir entrenant amb molta energia!

 

E

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz