Ens va tocar patir
ALINEACIÓ

Aaron (1q,3q,4q)

 

Gerard (1q,2q,3q,4q)

 

Manolo (1q,2q,3q,4q)

 

Edgar (1q,2q)

 

Nil (1q,3q,4q)

 

Albert (1q,2q,4q)

 

Marc (1q,3q)

 

 

SUPLENTS:

 

Salva (2q)

 

Eric (2q, 5’)

 

Josep (2q,3q, 10’)

 

GOLS

 

1-0 Eric (2n Q). 

 

2-0 Josep (2n Q).

 

2-1 (2n Q).

 

2-2 (2n Q).

 

3-2 Albert (4t Q).

PATIMENT AMB FINAL FELIÇ. L'Aleví A va tenir que treballar molt per aconseguir els 3 punts i seguir invicte com a local. La Canonja va posar les coses molt difícils amb el 2-2. FOTO: Aleví A

RESUM

 

Molt bon primer quart que va dominar l’Escola oferint un gran futbol. A més, jugant amb la pilota ràpid i creant ocasions de gols. A l’inici del segon quart ens vam posar per davant amb un gol d’Eric i, un minut més tard, Josep va rematar un còrner que va servir el propi Eric.

 

Arrel d’això, l’equip es va “relaxar” una mica i va encaixar dos gols quasi seguits, també amb dos minuts de diferència. La Canonja s'ho va creure encara més que podien treure un resultat positiu i es va venir amunt gràcies als dos gols.

 

No obstant, l’Escola va seguir fent el seu joc. Potser no amb tanta claredat com al primer quart i l’inici del segon, però creant ocasions per aconseguir el gol i fent mèrits per guanyar el partit. I així va ser. En l’últim quart i a 3 minuts per al final, Albert aconseguia el gol del triomf amb un xut des de la banda dreta.

 

Gerard
Albert
Edgar
1 punt
2 punts
3 punts

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz