Partit complet de principi a fi
ALINEACIÓ

 

Aaron (1q,2q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Eric (1q,4q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Nil (1q,2q,3q,4q), Marc (1q,4q) i Josep (1q,2q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Salva (3q,4q), Fran (2q,4q) i Albert (2q,3q).

 

1-0  MANOLO (2n Q).

2-0  MANOLO (3r Q).

3-0  MARC (4t Q).

4-0  JOSEP (4t Q).

 

 

GOLS
Josep
Manolo
Aaron
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM  Per Adrià Sanchez, ed. I.F.

 

Molt bon partit el que va jugar l’Escola aquest diumenge passat. Es va sortir a fer el nostre joc, treient la pilota des del darrere i intentant tocar la pilota per arribar davant amb control. I així va ser durant tot el primer quart i pràcticament tot el partit. Tot i el domini i les ocasions de gol, al primer quart el resultat va acabar 0-0.

 

Però a la represa del segon quart, Manolo va fer el primer, i així es va arribar a la meitat del partit. La sensació era que es dominava molt però que el marcador era curt. Però un altre cop Manolo a l’inici del quart, va finalitzar una jugada amb un molt bon xut creuat a l’escaire esquerre del porter.

 

Pel marcador, el partit no estava sentenciat, però la sensació era que sí ho estava. L’Escola era el gran dominador de la pilota i, per tant, qui tenia més ocasions de gol. De fet, no es recorda cap ocasió clara de l'Amposta. El marcador es va seguir ampliant amb un gran gol de Marc i després un de Josep, per tancar el definitiu 4-0. 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz