Retrobament amb el bon joc

SENSACIONS. L'Aleví A va recuperar bones vibracions en el joc, tornant a oferir una gran intensitat amb pilota i sense.   FOTO: Miki Coronado 

ALINEACIÓ

 

Aaron (1q,3q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Edgar (1q,3q,7’5), Nil (1q,2q,3q,7’5), Albert (1q,3q,7’5) i Josep (1q,2q,5’).

 

SUPLENTS: Salva (2q,4q), Fran (2q,7’5), Marc (2q,4q) i Jeroni (3q,10’).

GOLS
Nil
Jeroni
Edgar
1 punt
2 punts
3 punts

0-1  EDGAR (1r Q).

0-2  JOSEP (1r Q).

1-2  (2n Q).

1-3  JERONI (3r Q).

1-4  JERONI (3r Q).

1-5  MANOLO (4t Q)

1-3

 

 

 

FOTO: Miki Coronado

RESUM Per Adrià Sanchez, ed. I.F.

 

El partit no podia començar millor, ja que al minut 5, Edgar posava el 0-1. Pero no només pel marcador, sinó perquè s’estava tenint la pilota i l’equip mostrava una bona intensitat . El primer quart va seguir aixi, l’Escola guadia de la pilota i d'ocasions, i al final d'aquest període, a la sortida d'un còrner, Josep va fer el 0-2. Tot feia pensar que no es patiria per guanyar el partit, però al segon quart, el Calafell va fer un pas endavant i va tenir ocasions. Abans del descans, els locals van retallar distàncies.

 

Però al tercer quart, l’Escola va tornar a fer-se amb el control de la pilota i del partit. Jeroni va fer l'1-3 a l'inici, i només 4 minuts més tard, va rebre un desplaçament des de la defensa i, sense que caigués la pilota al terra i des de fora de l'àrea, va posar-la a l’escaire esquerre del porter. Aixi es va arribar a l'últim quart, amb l’Escola seguint igual. Manolo, amb un xut des de tres quarts de camp, va fer l'1-5 definitiu. 

 

FOTO: Miki Coronado

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz