3 punts importantíssims i merescuts

FINS AL FINAL. El Juvenil A es va emportar els 3 punts a l'últim suspir i quan tot semblava que el partit acabaria en empat sense gols. FOTO: Maria José Rius

ALINEACIÓ

 

Marc Masdeu (90’), Joan Marc (30’), Aleix Franch (90’), Jack Cid (90’), Arnau Bertomeu (90’), Marc Serral (70’), Murri (90’), AgustÍ Casanova (90’), Didac Subirats (90’), Coleto (60’) I Eric Barberà (90’).

 

SUPLENTS: Sergi Navarro, Mostino (30’), Sabater, Guille (70’) I Meca (10’).

 

0-1  JACK CID (88'). Xut ras des de fora de l'àrea que entra pel costat del pal on el porter no pot arribar.

 

 

GOLS
Guille Casanova
Arnau Bertomeu
Didac Subirats
1 punt
2 punts
3 punts

FOTO: Maria José Rius

RESUM  Per Albert Bertomeu, ed. I.F.

 

Primera part molt espessa amb poques arribades a porteria contrària, amb moltes pèrdues de pilota innecessàries i sense elaborar jugades col·lectives com estem acostumats. No obstant, sí que vam tenir més el control de la pilota, però tot i això, el Tortosa va disposar d'algunes jugades de perill cap a la nostra porteria, per sort sense èxit.

 

A la segona part, les coses van canviar amb l’entrada de Guille abans d’anar a la mitja part, donant molt més joc a l’equip i, d’aquesta manera, creant moltes més jugades de perill, cosa que a la primera part no vam poder fer. Jack va tenir una jugada d’un contra un, tot just començar la segona part, que no va saber resoldre amb gol.

 

Però ho va compensar al final del partit, quan crèiem que ja ens quedàvem amb un sol punt a sumar, va aparèixer el gol tant esperat i merescut per part de Jack Cid, que ens donava els tres punts que a la primera volta vam deixar escapar a casa contra aquest mateix equip.

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz