Amb ganes es pot
ALINEACIÓ

 

Emma (90’), Ada (60’), Júlia Marco (90’), Ivette (75’), Anna Font (90’), Lídia Navarro (90’), Karen (45’), Alba Fischer (90’), Cristina (90’) i Nuria Falcó (75’).

 

SUPLENTS: Cinta (45’), Maria Ramirez (20’) i Anna Escribano (60’).

Lídia Navarro
Núria Falcó
Alba Fischer
1 punt
2 punts
3 punts
GOLS

1-0  (1').

2-0  (9').

2-1  ANNA ESCRIBANO (57'). Pressió de tot l'equip en una sortida de pilota, on Anna intercepta una passada de la portera per marcar a porteria buida.

3-1  (66').

4-1  (88').

 

 

 

RESUM Per Albert Bertomeu, ed. I.F.

 

Comença el partit i als 50 segons, jugada per banda del Sant Cugat que suposa l’1-0. Poc després, al minut 9, les locals van tornar a marcar fent el 2-0. La primera part va ser de domini espectacular per part del Sant Cugat, movent la pilota i tenint la possessió d’aquesta durant els primers 45 minuts. Semblava que el partit ja estava perdut, perquè les nostres jugadores no sabien ni on estaven, amb molt d’esgotament físic a causa de córrer darrere de la pilota i cada vegada que la recuperaven la perdien molt ràpidament.

 

A la segona part, les coses van ser diferents. Canviant el plantejament del partit i buscant aconseguir tenir un ordre en l’equip, amb moltes més ganes i més intensitat. Quan es tenia la pilota ja no es perdia tant fàcilment. Amb aquest canvi va arribar el gol, que ens donava esperances i un escenari diferent del partit per anar a buscar com a mínim l’empat.

 

Però, en una jugada on gairebé marquem el gol de l’empat, la portera aconsegueix atrapar la pilota i provocar una jugada de contraatac, per marcar-nos el tercer gol. Les nostres esperances de marcar se'n van anar al terra i, a les acaballes del partit, ens van marcar el quart i últim gol per sentenciar el partit.

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz