Partit per oblidar
ALINEACIÓ

 

Aaron (1q,4q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Fran (1q,4q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Nil (1q,2q,4q) i Albert (1q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Salva (2q,3q), Edgar (2q,3q), Eric (2q,3q) i Maxi (3q).

Aaron
Albert
Nil
1 punt
2 punts
3 punts
GOLS

 

1-0  EDGAR FABRA (2n Q).

1-1  (3r Q).

1-2  (3r Q).

1-3  (3r Q).

1-4  (4t Q).

RESUM Per Adrià Sanchez, ed. I.F.

 

Segurament el pitjor partit que ha fet l’Escola al seu camp. No només pel resultat, sinó pel joc. El Valls va sortir molt a dalt, a pressionar la sortida de pilota, i això va provocar algunes pèrdues de pilota que van generar alguna ocasió de gol bona per als visitants.

 

Al segon quart, la dinàmica va ser la mateixa, però l’Escola aconseguia sortir en algunes ocasions i va crear una mica més de perill. Amb això, va arribar el gol d'Edgar amb un xut des de la frontal. Tot i que no s’estava jugant bé, teniem el marcador a favor, però llavors va arribar el quart fatidic.

 

Al tercer quart, el Valls va aprofitar la manca d'intensitat i d'encert i va aconseguir empatar el partit. En una jugada on l’Escola serveix un còrner, els visitants van fer un contraatac. El davanter vallesà va guanyar el duel a Eric, que era el jugadors que tancava, i Salva va sortir massa precipitat, fent que el jugador visitant piqués des de fora de l’àrea la pilota per dalt de Salva. En 5 minuts havien remontat el partit, i 5 minuts més tard el deixarien quasi sentenciat, amb el 1-3.

 

A l'últim quart, l’Escola va fer un pas avant per intentar remuntar el partit, però no va ser possible, i el Valls encara aprofitaria per posar l'1-4 definitu.

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz