Un punt molt valuós

ORGULL. El Juvenil A va haver de lluitar per poder puntuar, amb un home menys i contra un gran rival com és el Nàstic de Tarragona. FOTO: A. Bertomeu

ALINEACIÓ

 

Sergi Navarro (90’), Sabater (80’), Roger Roig (43’), Aleix Franch (90’), Jack Cid (70’), Serral (80’), Roger Solà (75’), Didac (90’), Coleto (90’), Eric Barberà (90’) i Arnau Bertomeu (90’).

 

SUPLENTS: Marc Masdeu, Joan Marc (25’), Arnau Pardo (20’) i Raul Arderiu (20’).

Eric Barberà
Arnau Bertomeu
Dídac Subirats
1 punt
2 punts
3 punts
GOLS

0-1  (63').

1-1  ARNAU BERTOMEU (79’). Jugada individual de Pardo, que arriba fins entrar dins de l’àrea i fa una passada a Arnau Bertomeu que entra amb velocitat i defineix al primer toc.

 

 

 

RESUM  Per Albert Bertomeu, ed. I.F.

 

Gran primera part del nostre juvenil, amb moltíssima intensitat en el joc i amb el domini de la pilota, amb gran treball per part de tot l’equip, on aconseguim arribar a la mitja part amb un empat a zero al marcador i amb l’expulsió de Roger Roig que ens va condicionar per a la resta del partit.

 

No en teníem prou amb les baixes que ja portàvem, només ens faltava quedar-nos amb un menys. Però, això no va ser cap problema per a l’equip, que va sortir a jugar a futbol donant la cara en tot moment.

 

El Nàstic es va avançar al marcador al minut 63, però al 79 Arnau Bertomeu va aconseguir marcar l’1-1, a passada d'un altre Arnau (Pardo), jugador del Cadet. Aquest gol va suposar l’empat definitiu, que ens dóna un punt molt important per seguir allunyant-nos de la zona de descens.

 

 

 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz