Empat amb mal sabor de boca
ALINEACIÓ

 

Emma (90’), Ada (90’), Joana (90’), Júlia Marco (90’), Ivette (90’), Anna Font (55’), Lídia Navarro (90’), Anna Escribano (55’), Maria Ramirez (45’), Karen (55’) i Alba Fischer (70’).

 

SUPLENTS: Cinta (20’), Núria Falcó (45’), Cristina (45’) i Alba Erruz.

GOLS
Júlia Marco
Joana Roig
Ivette Fabregat
1 punt
2 punts
3 punts

1-0  JOANA ROIG (38’). Jugada individual arrencant des del centre del camp i finalitzant amb un 1 contra 1 amb la portera.

1-1  (71').

2-1  JOANA ROIG (83’). Rematada des de dins de l’àrea.

2-2  (95').

 

 

 

RESUM Per Albert Bertomeu, ed. I.F.

 

Primera part sense intensitat en el joc, amb moltes pèrdues de pilota innecessàries i sense ordre a l’equip. Tot i això, vam tenir el control de la pilota i el domini d’aquesta, amb molt poques arribades a porteria contrària i evitant també que el Santboià arribés a porteria nostra. Marxàvem al descans amb 1-0 i amb el partit de cara.

 

A la segona part, les coses van canviar, amb molta més intensitat en el joc, amb l’equip més ordenat i amb un joc més vistós per part nostra. No obstant, en una jugada desafortunada ens van empatar, però amb ganes i empenta vam aconseguir remuntar i fer el 2-1, un altre cop obra de Joana Roig. Després del nostre segon gol, la sort no ens va somriure i l’àrbitre va afegir 5 minuts, que van propiciar al 95’ l'empat de les visitants amb una falta indirecta dins de l’àrea. 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz