Massa adversitats

HANDICAP. L'Aleví D es va topar amb un equip físicament superior i amb un terreny de joc inundat de la pluja. L'Escola ho va intentar.  FOTO: Aleví D 

ALINEACIÓ

Marc, Ferran, Julià, José Enrique, Sergi Pallarés, Adrià i Oriol.

 

SUPLENTS: Oscar, Aleix, Roger, Sergi Garcia, Andreu i Pau.

GOLS

1-0  (1r Q).

2-0  (1r Q).

3-0  (1r Q).

4-0  (2n Q).

5-0  (3r Q).

5-1  SERGI PALLARÉS (3r Q).

 

 

1

 

  (2n7-3

RESUM  Per Carlos Martí, ed. I.F.

Aquesta setmana jugàvem un partit on la constitució física dels jugadors podria ser un factor prou important pel desenvolupament d'aquest. A més, la pluja va posar un grau més de dificultat als dos equips per portar a terme les jugades que s’intentaven realitzar. Ja al primer quart, es va puguer veure com l’equip de l’Olímpic feia tres gols deixant clar que no seria gens fàcil treure un bon resultat.

 

Tot i així, al segon quart vam fer un joc prou acceptable amb opcions d’aconseguir el gol. Però, moments abans d’acabar aquest quart, en una jugada dins a la nostra àrea plena de rebots, l’Olímpic va aconseguir el quart gol. Tot i que els nostres jugadors van treure forces d’allí on no ni havien, va ser impossible la remuntada i, finalment, el marcador va quedar amb el resultat reflexat.

 

Només cal dir que la competició segueix i la propera setmana tenim un partit per disfrutar amb el joc i intentar treure un bon resultat.

 

Ànims i a seguir aprenent !!!

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz