Espectacle abans del diluvi

PARTIDÀS. L'Aleví C només va poder completar 3 quarts abans de la suspensió del partit, però es va veure un gran joc amb moltes ocasions. FOTO: Miki C. 

ALINEACIÓ

 

Aaron (1q,2q,3q), Josep (1q,3q), Eric Navarro (1q,2q,3q), Marc Coronado (1q,2q,3q), Naiara (1q,2q,3q), Marc Reverté (1q,2q) i Ian León (1q,2q,3q).

 

SUPLENTS: Jaume Casanova (2q) i Amat Secka (3q).

GOLS
Josep Casanova
Ian León
Naiara Queralt
1 punt
2 punts
3 punts

1-0  IAN LEÓN (1r Q). Finalitza una jugada col·lectiva amb una definició pel costat del porter.

2-0  IAN LEÓN (2n Q). Nova jugada que acaba a peus d'Ian dins de l'àrea, que defineix pel primer pal.

2-1  (2n Q).

3-1  ERIC NAVARRO (2n Q). Internada d'Eric des de la dreta que acaba amb un xut creuat amb potència.

4-1  ERIC NAVARRO (3r Q). Pilota que rep Eric al mig del camp, i després d'una conducció cap a la frontal, finalitza amb un gran xut fort i col·locat.

1-3

 

 

 

FOTO: Sara Curto

RESUM Per Ignasi Fraiz

 

Gran partit en tots els sentits. Per la intensitat, pel posicionament dins del camp, per la concentració i pel joc en equip. L'Escola va fer un dels millors partits de la temporada, que no es va poder finalitzar perquè durtant el tercer quart va començar a ploure amb molta força. Es va acabar el tercer parcial amb el marcador de 4-1, i l'àrbit va decidir no continuar.

 

Al primer quart, l'Escola va sortir molt ordenada i no va disposar d'ocasions fins quasi a la meitat del parcial. La primera, un xut d'Ian que amb tota la porteria per marcar, va enviar molt desviat. Amb el domini de la pilota, iniciant des del darrere, l'equip va començar a combinar bones jugades. Eric Navarro i Josep van estar excel·lents al darrere, i Marc Coronado va ser l'eix de l'equip al centre del camp, donant molta fluïdesa al joc. Així van arribar els 2 primers gols, després de bones jugades col·lectives on participa tot l'equip.

 

Al segon quart, després de fer el 2-0, l'única badada defensiva es va transformar en l'únic gol de l'Ascó, que posava emoció amb el 2-1, però que no reflexava el joc vist fins al moment. Poc després, Eric va fer el seu primer gol després d'una gran jugada personal per la banda, que acaba amb un fort xut. Marxàvem al descans amb un 3-1.

 

Al tercer quart, l'Escola va seguir igual i va tenir més ocasions. El joc va ser molt bo, amb moltes passades que evidenciaven la millora d'aquest grup. Marc Coronado va disposar de dues grans ocasions, una d'aquestes va ser un cara a cara amb el porter que va enviar al pal. Naiara i Ian també van gaudir d'ocasions. Però va ser Eric novament, qui sentenciaria el partit amb el 4-1. La pluja va començar a apretar, i el partit es va finalitzar al final del tercer parcial.

 

Esperem seguir amb aquesta línia. Independentment del resultat i dels gols, ens quedem amb aquesta concentració i intensitat que van propiciar un bon joc de l'equip. 

 

FOTO: Sara Curto

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz