Fins que es va acabar la gasolina
ALINEACIÓ

 

Aaron (1q,2q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Eric (1q,3q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Marc (1q,2q,3q,4q), Nil (1q), i Josep (1q,2q,3q).

 

SUPLENTS: Salva (3q,4q), Edgar (2q,4q) i Albert (2q,3q,4q).

GOLS
Marc Coronado
Eric Navarro
Aaron
1 punt
2 punts
3 punts

1-0  (1r Q).

1-1  MANOLO (1r Q). Finalitza un contraatac conduït per Josep i Nil.

2-1  (2n Q).

2-2  MANOLO (2n Q). De falta directa.

3-2  (3r Q).

4-2  (3r Q).

5-2  (3r Q).

6-2  (4t Q).

7-2  (4t Q).

 

 

 

RESUM  Per Adrià Sanchez, ed. I.F.

 

Es visitava uns dels camps més difícils de la Lliga amb alguna baixa i amb Edgar i Nil malalts. Tot i això, es va disputar una bona part del partit, encara que el Reus amb una acció de servei de banda va fer el primer gol al minut 1. L’Escola es va sobreposar i, al minut 6, un contraatac conduït per Josep i Nil va acabar amb el gol de Manolo. I uns minuts més tard, amb 1-1, Marc va tenir una gran ocasió que va aturar el porter local, que ens hagués posat per davant al marcador.

 

Però la cosa seguia igualada, el Reus intentant agafar l'esquena de la nostra defensa i l’Escola tocant la pilota dins del possible, ja que els locals pressionaven bastant. Al segon quart, el partit va seguir igual, i amb una acció desafortunada on Manolo i Gerard no s’entenen, el davanter del Reus es va plantar davant d'Aaron i va materialitzar el 2-1. Un minut més tard, Manolo va tornar a empatar el partit amb un fort xut de falta des de la frontal. I així s’arribaria a la mitja part.

 

Al tercer quart la dinàmica era la mateixa, però dos jugades idèntiques per banda dreta posaven dos gols d'avantatge al Reus. Uns minuts després, els locals amb un fort xut des de fora de l’àrea posaven el cinquè. Com hem dit al titular, es va competir el partit fins que la gasolina va dir prou. No obstant, a l’últim quart l’Escola no va baixar els braços i va sortir a intentar fer el seu joc. Es van encaixar dos gols més, fet que deixava un resultat massa ampli, en la meva opinió, pel que s'havia vist al partit. 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz